skip to Main Content

Bewindvoerder Renkum

Bewindvoering door H&S

Wanneer u op zoek bent naar een professionele bewindvoerder in Renkum, kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders. Wij gaan aan de slag met uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen wanneer u dit zelf niet meer mag of kan doen. Dat kan zijn omdat u in de schuldsanering zit. Wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer of schuldhulpverlening, of de hulp inschakelen van een bewindvoerder in Renkum? Neem contact op voor een afspraak waarin we uw situatie bespreken.

Bewindvoerder in Renkum

Een bewindvoerder moet ingeschakeld worden wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld ouderdom, of wanneer u in de schuldsanering zit. Een familielid of naaste mag ook de bewindvoering op zich nemen. Dit gebeurt regelmatig wanneer mensen vanwege ouderdom hun financiën niet meer bij kunnen houden, en hun kinderen het daarom overnemen. Maar er zijn ook genoeg situaties waarin u het werk beter over kunt laten aan een professionele bewindvoerder in Renkum. Denk hierbij onder andere aan problemen binnen de familie, of wanneer u bewindvoerder in moet schakelen omdat u in de schuldhulpverlening zit. Dan staat H&S voor u klaar!

H&S-bewindvoerders

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Budgetbeheer door een specialist

Er zijn verschillende partijen die u in kunt schakelen voor budgetbeheer. Zo kan het zijn dat u twijfelt tussen een budgetcoach en een bewindvoerder in Renkum. Zij analyseren beide uw inkomsten, uitgaven en schulden, en stellen een budgetplan voor u op. Wanneer u geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer, moet u echter een bewindvoerder inschakelen. De budgetcoach laat namelijk de uitvoering van het plan aan u over. De bewindvoerder neemt de controle over uw budgetbeheer, zorgt ervoor dat u wekelijks of maandelijks een bedrag ontvangt voor boodschappen, en zorgt dat uw vaste lasten betaald worden, en uw schulden zoveel mogelijk afgelost worden als u in de schuldhulpverlening zit.

Wat H&S voor u doet

Wanneer u H&S inschakelt, kunt u natuurlijk rekenen op een professionele bewindvoerder in Renkum die het beheer van uw financiën en bezittingen overneemt. Echter verzorgen wij ook nog andere werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Het betalen van vaste lasten en het aflossen van eventuele schulden als u in de schuldsanering zit
  • Het bijhouden van een professionele boekhouding
  • Kennis over de relevante wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn
  • Op de hoogte blijven van (nieuwe) regelingen waar u recht op heeft
  • Hulp bij het aanvragen van deze regelingen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over bewindvoering, schuldsanering of budgetbeheer, of uw situatie bespreken met onze specialist? Neem dan contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat met uw situatie aan de slag als bewindvoerder in Renkum.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top