skip to Main Content

Bewindvoering

Uw steun bij financiële problemen

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in bewindvoering, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Als vertrouwelijk steunpunt nemen wij uw financiële beheer van u over. Wij zorgen ervoor dat u uw vaste lasten kunt blijven betalen, en dat u een minimum van bestaan kunt behouden. Wilt u weten wat we voor uw situatie op het gebied van bewindvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat doet een bewindvoerder?

Het kan voorkomen dat u zelf geen beslissingen meer mag nemen over uw financiën en uw bezittingen, bijvoorbeeld in het geval van schulden. Dan is bewindvoering nodig. De bewindvoerder is degene die de verantwoordelijkheid van uw financiën en uw boekhouding over neemt. Dit kan een familielid of een andere naaste zijn, maar u kunt ook kiezen voor professionele bewindvoering door H&S. Wie er ook gekozen wordt als bewindvoerder, de persoon wordt altijd aangesteld door een kantonrechter. De bewindvoering wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd, en de bewindvoerder moet jaarlijks opnieuw verantwoording afleggen bij de kantonrechter.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u de hulp van H&S inschakelen voor bewindvoering? Of wilt u eerst meer te weten komen over wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 • Betrouwbaar en betrokken 
 • Meedenkende met uw belangen
 • Heldere communicatie
 • Jarenlange ervaring in het vak

  Hoe bewindvoering u kan helpen

  Zit u in een situatie waar bewindvoering nodig is? H&S neemt het beheer van uw financiën en uw boekhouding over. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste wetten en regelingen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u niet in de problemen komt. Ook weten we precies welke regelingen u andere (financiële) voordelen op zouden kunnen leveren. Dan bent u nog sneller van uw schulden af. Ook voor het aanvragen van deze regelingen kunt u rekenen op onze hulp. Bewindvoering door H&S houdt dus onder andere in:

  • Betrouwbaar beheer van al uw financiën
  • Professioneel bijhouden van uw boekhouding
  • Kennis over de laatste wetten en regels, en advies hierover
  • Regelingen waar u (financieel) voordeel mee kunt doen
  • Het doen van aanvragen

  Wij bieden ook een WSNP traject aan voor uw schulden. Een WSNP traject is bedoel om uw schulden op te lossen. Dit vraagt u aan als u zelf uw schulden niet meer kunt oplossen. De WSNP-bewindvoerder komt op voor uw schuldeisers en controleert of u zich aan de gemaakte afspraken komt. Na een WSNP traject kunt u weer met een schone lei beginnen. Wij begeleiden u graag bij een WSNP traject.

  Kosten bewindvoering

  Hoe zou het zijn om eindelijk weer zorgeloos te leven? De maandelijkse kosten van bewind is door de overheid vastgesteld. De bedragen zijn niet-inkomensafhankelijk en gelden voor elke cliënt. Afhankelijk van het inkomen (en het vermogen) kunnen de kosten voor bewindvoering eventueel door de gemeente worden vergoed via de ‘bijzondere bijstand’. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van bewindvoering.

  Professionele hulp van H&S Bewindvoerders

  Met bewindvoering door H&S Bewindvoerders, kunt u dus altijd rekenen op professionele hulp. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u sneller van uw schulden af bent. Hiervoor vragen wij een vast maandelijks bedrag. In de meeste gevallen hoeft u dat niet zelf te betalen, maar kunt u beroep doen bij de gemeente op bijzondere bijstand. Met het aanvragen hiervan helpen wij u natuurlijk ook graag.

  Een positieve blik op de toekomst

  Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
  gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

  Back To Top