skip to Main Content

Budgetbeheer

Hulp bij financiële problemen

Heeft u professionele hulp nodig voor uw budgetbeheer? Dan kunt u contact opnemen met H&S Bewindvoerders. Wanneer u zelf geen controle meer mag hebben over uw financiën, zorgen wij onder andere voor uw budgetbeheer. Wilt u meer weten over wat H&S Bewindvoerders voor u kan betekenen? Lees dan verder, of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Wat houdt budgetbeheer in?

Budgetbeheer houdt in dat uw inkomen binnenkomt op een aparte rekening. Over deze rekening heeft iemand anders de controle, bijvoorbeeld een bewindvoerder van H&S. U krijgt een bepaald bedrag van deze rekening. De details hierover, zoals de grootte van het bedrag, en of u het wekelijks of maandelijks ontvangt, wordt vooraf afgesproken. H&S, als instantie voor budgetbeheer, bepaalt wat er met de rest van het geld gebeurt. Zo gebruiken wij het voor het betalen van rekeningen, en het betalen van openstaande schulden. Op die manier zorgen we dat uw schulden afbetaald worden, en dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het betalen van uw vaste lasten.

Budgetbeheer

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Een bewindvoerder voor budgetbeheer

Wanneer u een bewindvoerder inschakelt voor uw budgetbeheer? Dat gebeurt wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw financiën, bijvoorbeeld wanneer u grote openstaande schulden heeft. De bewindvoerder wordt verantwoordelijk voor uw financiën en uw bezittingen. Een familielid of naaste mag de bewindvoering overnemen, maar vaak is het verstandiger om het aan een professional over te laten. De bewindvoerder moet altijd aangesteld worden door de kantonrechter. Hier moet de bewindvoerder ook jaarlijks opnieuw verantwoording afleggen, en elk jaar wordt het budgetbeheer gecontroleerd.

Wat H&S Bewindvoerders voor u betekent

H&S Bewindvoerders is uw betrouwbare specialist die u inschakelt wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën. Wij nemen al het werk volledig van u over. U kunt onder andere rekenen op:

  • Betrouwbaar beheer van uw geldzaken
  • Professioneel bijhouden van uw boekhouding
  • De laatste kennis van alle wetten en regels, waardoor we u betrouwbaar advies kunnen geven
  • Kennis over alle regelingen waar u een financieel voordeel uit kan halen zodat u uw schulden sneller af kan lossen
  • Het aanvragen van de regelingen waar u recht op heeft door een van onze specialisten

Contact met onze specialist

Wilt u uw budgetbeheer overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Dit doet u door hier op de site door het contactformulier in te voeren, te bellen met 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat aan de slag met uw budgetbeheer!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top