skip to Main Content

Over ons

Over H&S Bewindvoerders

H&S Bewindvoerders is in 2018 opgericht door Saif Ali. Nadat hij in 2016 de studie HBO-rechten met succes heeft afgerond, is hij gaan werken bij een gerechtsdeurwaarderskantoor. Het viel Saif op dat veel schuldenaren vaak het vertrouwen hadden verloren in hun bewindvoerders. De vertrouwensband tussen de bewindvoerder en de cliënt is de basis, zodra deze is aangetast, wordt het erg lastig om de bestaande financiële problemen op te lossen.

Het probleem zit vooral in de communicatie tussen cliënt en bewindvoerder. Om die reden besloot Saif zelf een eigen organisatie op te richten waarbij zorgvuldigheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Heldere communicatie en stabiliteit is daarom ook de visie van H&S Bewindvoerders. Alle clienten kunnen de werkwijze van Saif ook enorm waarderen.
“De cliënt moet weten waar die aan toe is. Heldere communicatie, transparantie en zorgvuldigheid vormen binnen de wereld van bewind samen de sleutel tot succes”, aldus Saif. Een goed plan van aanpak waarbij een duidelijke doelstelling wordt vastgelegd kan leiden tot optimale resultaten. Samen komen wij er wel uit!

Stabiliteit door bewind

Zit u in een situatie waar een van onze diensten nodig is? H&S neemt het beheer van uw financiën en uw boekhouding over. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste wetten en regelingen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u niet in de problemen komt. Ook weten we precies welke regelingen u andere (financiële) voordelen op zouden kunnen leveren. Dan bent u nog sneller van uw schulden af. Voor het aanvragen van deze regelingen kunt u rekenen op onze hulp. Bewindvoering door H&S houdt dus onder andere in:

  • Betrouwbaar beheer van al uw financiën
  • Professioneel bijhouden van uw boekhouding
  • Kennis over de laatste wetten en regels, en advies hierover
  • Regelingen waar u (financieel) voordeel mee kunt doen
  • Het doen van aanvragen
over-hs-bewindvoerders

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

H&S Bewindvoering

Wij kunnen u helpen om stabiliteit bij uw financiën te krijgen door middel van bewindvoering. Bij bewindvoering nemen wij het beheer van uw rekeningen over. U heeft hier dus geen omkijken meer naar. H&S is volledig op de hoogte van regelingen die mogelijk op u van toepassing zijn en waar u uw voordeel mee kan doen. Wij kunnen u ook helpen met het doen van aanvragen voor bepaalde regelingen. Zo komt u sneller van uw schulden af. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Bent u op zoek naar een budgetcoach, schuldhulpverlening, budgetbeheer of schuldsanering? H&S Bewindvoerders helpt u hier graag bij. Het grootste voordeel van het inschakelen van H&S bewindvoering is dat dat uw financiële belangen op de lange termijn behartigd worden.

Kosten van Bewindvoering

Bewindvoering voor uzelf of voor een ander, vraagt u aan bij de kantonrechter. H&S Bewindvoerders is zo’n bewindvoerder. Wie onder bewind staat, mag niet meer zelf beslissen over zijn goederen en vermogen. Dat doet de bewindvoerder. De rechter controleert jaarlijks of de bewindvoerder die taak goed en eerlijk uitvoert. Wij hebben hier al jarenlange ervaring mee. Voor de kosten van een bewindvoerder kan bijzondere bijstand bij de gemeente worden aangevraagd. Deze bijzondere bestand wordt u in de meeste gevallen verleend. Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze bijstand. 

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top