skip to Main Content

Schuldhulp

Hulp bij schulden

Heeft u schulden, en bent u daarom in de schuldhulpverlening terecht gekomen? Dan is goede bewindvoering door een professional erg belangrijk. De specialisten van H&S Bewindvoerders helpen u graag met uw situatie, niet alleen met het beheren van uw financiën, maar ook met betrouwbare adviezen. Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten, wanneer u in de schuldhulpverlening zit. 

Wat is schuldhulpverlening?

Wanneer u problematische schulden heeft, is de gemeente verplicht om u daarmee te helpen. In dat geval wordt er schuldhulpverlening, ook wel schuldsanering genoemd, opgestart. Binnen 4 weken heeft u uw eerste gesprek met de gemeente. In geval van spoed vindt dit eerste gesprek al binnen drie dagen plaats. Bij schuldhulpverlening wordt er onder andere een saneringsplan opgestart om uw schulden af te lossen, worden betalingsregelingen getroffen met schuldeisers, worden uw vaste lasten (in het begin) door de gemeente betaald en wordt weekgeld betaald voor uw dagelijkse uitgaven. 

H&S-Schuldhulpverlening

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u meer weten over wat H&S bij schuldhulpverlening voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat doet een bewindvoerder

Wordt het duidelijk dat de geldzaken voor u zelf een te groot probleem zijn, en zit u in de schuldhulpverlening? Dan wordt er een bewindvoerder ingezet die de controle overneemt over uw financiën en uw bezittingen. De specialisten van H&S Bewindvoerders helpen u graag bij schuldhulpverlening. Dit doen we onder andere door:

  • Uw financiën te beheren
  • Uw boekhouding op professionele wijze bij te houden
  • U betrouwbaar advies te geven, gebaseerd op onze kennis over de laatste wetten en regels
  • U te informeren over regelingen waarmee u (financieel) voordeel kunt doen
  • Deze regelingen waar u recht op heeft aan te vragen

Zo kan H&S Bewindvoerders u helpen

H&S Bewindvoerders staat altijd voor u klaar in het geval van schuldhulpverlening. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van al uw schulden af bent. Hiervoor vragen we een vast maandelijks bedrag, dat u in de meeste gevallen niet zelf hoeft te betalen. U kunt namelijk beroep doen op de bijzondere bijstand bij de gemeente. Wij helpen u natuurlijk ook graag met het aanvragen van de bijzondere bijstand.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top