skip to Main Content

Bewindvoerder Malden

H&S neemt uw financieel beheer over

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Malden? Dan bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wanneer u uw eigen financiën niet meer zelf kan of mag beheren, kunt u dit werk uit handen geven aan een bewindvoerder. Deze persoon kan de bewindvoering voor een lange of korte tijd voor u doen. Dit is bijvoorbeeld nodig als u in de schuldsanering zit. Voor een professionele bewindvoerder in Malden, schakelt u H&S in. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Wanneer is er bewindvoering nodig?

Er zijn twee verschillende redenen om bewindvoering aan te vragen. De eerste reden is dat u zelf, om een lichamelijke of geestelijke reden, niet in staat bent om uw financiën te beheren en de hulp van een budgetcoach alleen niet meer genoeg is. U kunt hierbij denken aan de effecten van ouderdom. De tweede reden voor het aanvragen van een bewindvoerder is wanneer u schulden heeft, en hierdoor in de schuldsanering terecht bent gekomen. De bewindvoerder neemt alle verantwoordelijkheden van het budgetbeheer van u over. Zo zorgen wij bijvoorbeeld dat vaste lasten op tijd betaalt worden, dat u een maandelijks of wekelijks bedrag krijgt voor boodschappen, en dat eventuele schulden zo snel mogelijk afbetaald worden zodat u uit de schuldhulpverlening komt.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Malden aan het werk

U hoeft niet per se een professionele bewindvoerder in Malden in te schakelen. In sommige gevallen vinden mensen het fijn om deze taak over te laten aan een familielid of naaste. Dat gebeurt bijvoorbeeld vaak wanneer kinderen de financiën van hun ouders overnemen wanneer zij dat zelf niet meer kunnen. Toch zijn er genoeg redenen om de bewindvoering aan een professional over te laten. Dit kan zijn doordat er spanning binnen de familie zijn, om privacy redenen, wanneer schulden hoger worden ondanks de hulp van een budgetcoach of omdat de persoon onder beheer in de schuldsanering zit. U mag ook voor iemand anders bewindvoering aanvragen, bijvoorbeeld voor uw (groot)ouders. Of u kiest voor een professionele bewindvoerder of niet, hij of zij moet, in tegenstelling tot een budgetcoach, altijd officieel benoemd worden door de kantonrechter waaraan ook jaarlijks opnieuw verantwoording afgelegd moet worden. De werkzaamheden worden bovendien elk jaar gecontroleerd.

Hoe H&S helpt

Wanneer u contact opneemt met H&S voor een bewindvoerder in Malden, volgt een intakegesprek waarin we uw situatie bespreken. We vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank. Vervolgens gaan we aan de slag met het budgetbeheer, en kunt u onder andere op ons rekenen voor het op tijd betalen van uw vaste lasten en het zo snel mogelijk aflossen van uw schulden in het geval van schuldhulpverlening. Wij hebben veel kennis van alle regelingen waar u eventueel recht op heeft. We helpen u met de aanvraag, waardoor u nog sneller uit de schuldsanering komt. Ook verzorgen we zaken als de belastingaangifte.

Plan een intakegesprek

Wilt u weten wat H&S precies voor u kan betekenen op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op door via het formulier op de site uw gegevens achter te laten. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een bewindvoerder in Malden kunt u in ieder geval terecht bij H&S Bewindvoerders.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top