skip to Main Content

Bewindvoerder Elburg

Bewindvoering door experts van H&S

Wanneer u een bewindvoerder in Elburg in wilt schakelen, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wanneer u het budgetbeheer niet meer zelf kan of mag doen, nemen wij dit van u over. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat u in de schuldhulpverlening zit. In dat geval doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw schulden zo snel mogelijk afgelost worden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewindvoering? Neem dan contact op met onze specialist, en schakel de hulp in van een bewindvoerder in Elburg!

Wat is een bewindvoerder?

Een bewindvoerder is een persoon die uw financiën en bezittingen beheert, wanneer u dit zelf niet meer kan of mag doen. Situaties waarin dat voor kan komen zijn wanneer iemand in de schuldsanering zit, of door ouderdom de financiën niet meer zelf kan doen. Een bewindvoerder kan een professional zijn, maar ook familieleden of naasten mogen de bewindvoering op zich nemen. De bewindvoerder krijgt de controle over uw inkomsten. Hij of zij zorgt ervoor dat de vaste lasten op tijd betaald worden, en dat er elke maand zo veel mogelijk schulden afgelost worden in geval van schuldhulpverlening. Ook wordt er voorkomen dat er meer schulden komen. Wanneer u onder bewind staat, ontvangt u elke week of elke maand (afhankelijk van de afspraken) een bepaald bedrag voor de boodschappen.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Elburg aan de slag

Vaak vinden mensen het een fijn idee om de bewindvoering te laten doen door iemand die ze kennen. Kinderen nemen bijvoorbeeld het budgetbeheer van hun ouders over wanneer ze dat zelf niet meer kunnen. Toch zijn er ook genoeg redenen waarom u het aan een professional in Elburg over zou laten. Dat kan bijvoorbeeld om privacyredenen zijn, omdat er spanningen zijn binnen de familie, als de schulden hoger worden ondanks de hulp van een budgetcoach of omdat de bewindvoerder ingeschakeld moet worden omdat u in de schuldsanering zit. Voor een vast maandelijks bedrag gaat de bewindvoerder in Elburg aan de slag. Vaak kunt u beroep doen op de bijzondere bijstand voor bewindvoering, zodat u dit niet zelf hoeft te betalen. Of u nu kiest voor een kennis of voor een professionele bewindvoerder, in tegenstelling tot een budgetcoach moet hij of zij altijd officieel benoemd worden door de kantonrechter. Elk jaar moet hieraan opnieuw verantwoording afgelegd worden. Ook worden de werkzaamheden jaarlijks gecontroleerd.

De service van H&S

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Elburg, dan kiest u voor H&S. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverlening en meer. We gaan onder andere aan de slag met:

  • Zorgen dat de vaste lasten op tijd betaalt worden, en zo snel mogelijk afbetalen van schulden als er sprake is van schuldsanering
  • Bijhouden van de financiële administratie
  • Op de hoogte blijven van relevante regelingen waar u recht op heeft
  • Deze regelingen aanvragen
  • Het doen van uw belastingaangifte

Maak een afspraak en bespreek uw situatie

Wilt u weten wat H&S voor u kan betekenen op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem contact op en maak een afspraak door uw gegevens hier op onze site achter te laten via het formulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een ervaren bewindvoerder in Elburg kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top