skip to Main Content

Bewindvoerder Duiven

Professionele bewindvoering door H&S

Wanneer u op zoek bent naar een professionele bewindvoerder in Duiven, dan maakt u een afspraak bij H&S Bewindvoerders. Wij nemen uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over wanneer u dat zelf niet meer kan of mag. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u in de schuldsanering zit, in welk geval wij de schulden zo snel mogelijk aflossen. Wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening en wat we in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met de bewindvoerder in Duiven!

Dit doet de bewindvoerder

Wanneer u geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën en bezittingen, neemt de bewindvoerder in Duiven deze taak van u over. Er zijn meerdere situaties waarin dat voor kan komen. Voorbeelden zijn ouderdom, wanneer uw schulden zich ophopen ondanks de hulp van een budgetcoach, of wanneer u in de schuldsanering zit. De bewindvoerder stelt een streng budgetplan op, en krijgt de controle over uw budgetbeheer. U ontvangt een maandelijks of wekelijks bedrag voor de dagelijkse boodschappen. De bewindvoerder zorgt dat de vaste lasten betaald worden, en dat de eventuele schulden zo snel mogelijk afgelost worden zodat u uit de schuldsanering komt.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Duiven aan de slag

De bewindvoerder in Duiven is niet altijd een professional. Een familielid of naaste mag ook als bewindvoerder optreden. Kan uw vader en/of moeder bijvoorbeeld niet meer zelf hun financiën regelen door ouderdom en is de hulp van een budgetcoach alleen niet meer genoeg? Dan mag u de bewindvoering doen. Echter is dit in veel situaties niet de beste oplossing. Wanneer er financiële spanningen binnen de familie zijn, bijvoorbeeld. Wanneer u in de schuldsanering zit, moet u ook een bewindvoerder inschakelen. Ook dan raden wij aan om te kiezen voor een professional. De specialisten van H&S kennen bijvoorbeeld alle wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn, en zijn ook op de hoogte van (nieuwe) regelingen. Hierdoor bent u nog sneller uit de schuldhulpverlening.

De taken van H&S

De bewindvoerder in Duiven van H&S neemt dus uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over. Maar wat doen we nog meer? U kunt onder andere op ons rekenen voor:

  • Op tijd betalen van uw vaste lasten en zo snel mogelijk aflossen van uw schulden als u in de schuldsanering zit
  • Uw financiële administratie bijhouden
  • Kennis over de regelingen die op uw situatie van toepassing zijn
  • Aanvragen van deze regelingen
  • Uw belastingaangifte doen

Afspraak maken voor meer informatie

Wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening en het verschil tussen een bewindvoerder en een budgetcoach? Of wilt u een afspraak inplannen om uw situatie te bespreken? Neem dan contact op door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders is uw ervaren bewindvoerder in Duiven.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top