skip to Main Content

Bewindvoerder Barneveld

Bewindvoering door een professional

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bewindvoerder in Barneveld, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag met het uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen, wanneer u dit zelf niet meer kan of mag doen. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u in de schuldsanering zit. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag wat onze bewindvoerder voor u in Barneveld kan betekenen.

Bewindvoerder in Barneveld aan de slag

U heeft een bewindvoerder in Barneveld nodig wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw budgetbeheer. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u in de schuldhulpverlening zit. In tegenstelling tot een budgetcoach, neemt een bewindvoerder het budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen volledig over. Een familielid of naaste mag de bewindvoering op zich nemen. Zo nemen de kinderen de financi├źn van de ouders vaak over wanneer ze dat zelf niet meer kunnen. Echter is het ook vaak aan te raden om de controle over te laten aan een professionele bewindvoerder. Zeker wanneer u in de schuldsanering zit is dat verstandig. Heeft u de keuze gemaakt voor een bewindvoerder in Barneveld (al dan niet een professional of een naaste). Dan wordt deze, in tegenstelling tot een budgetcoach, officieel benoemd door de kantonrechter. Elk jaar moet de bewindvoerder opnieuw verantwoording afleggen aan de kantonrechter, en worden de werkzaamheden gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken┬á
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

De taak van H&S

Wanneer u H&S inschakelt als bewindvoerder in Barneveld, nemen we natuurlijk het budgetbeheer over. Wij zorgen ervoor dat de vaste lasten op tijd betaalt worden, en dat de schulden zo snel mogelijk afgelost worden. U ontvangt wekelijks of maandelijks (afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken) een bepaald bedrag voor onder andere de boodschappen. Als bewindvoerder in Barneveld doen we echter meer. Zo kunt u ook rekenen op het professioneel bijhouden van uw boekhouding. Aangezien we zeer veel kennis hebben over alle wetten en regels, kunt u ook voor advies en vragen altijd bij ons terecht. Dit is vooral een fijn idee wanneer u in de schuldhulpverlening zit. Bovendien kennen we alle regelingen, en weten we waar u recht op heeft en waar u financieel voordeel uit kunt halen. Wij helpen u met het aanvragen van deze regelingen. Zo komt u zo snel mogelijk uit de schuldsanering.

H&S bij u aan de slag

Neem contact op met H&S, en we bespreken in een persoonlijk gesprek wat we voor uw situatie kunnen betekenen. Voor een vast maandelijks bedrag gaan we bij u aan de slag. Dit bedrag hoeft u overigens vaak niet zelf te betalen. U kunt voor bewindvoering namelijk beroep doen op de bijzondere bijstand. Samen kijken we of u hiervoor in aanmerking komt, en natuurlijk helpen wij u met het aanvragen van deze bijzondere bijstand.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw situatie te bespreken? Of wilt u meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer of schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Schakel H&S Bewindvoerders in voor een betrouwbare bewindvoerder in Barneveld!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top