skip to Main Content

Coaching

Hulp met uw financiën

Wanneer u financiële problemen heeft, kan een budgetcoach u goed helpen om uw zaken weer op orde te krijgen. Heeft u echter (veel) openstaande schulden die u niet kunt betalen? Dan kan het zo zijn dat u in plaats van een budgetcoach een bewindvoerder nodig heeft. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van een budgetcoach en een bewindvoerder? Lees dan verder of neem direct contact op met een van onze specialisten. Samen bekijken we wat we voor uw situatie kunnen betekenen.

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach kijkt samen met u naar uw (financiële) situatie. Hoeveel krijgt u binnen, hoeveel geeft u uit en hoeveel moet u betalen aan schulden? Vervolgens stelt de budgetcoach samen met u een budgetplan op. Dit kunt u gebruiken om de balans terug te krijgen tussen uw inkomsten en uitgaven. Door u aan het budgetplan te houden, kunt u uw schulden terugbetalen zonder dat u hierdoor zelf in de problemen komt. Het werk van de budgetcoach houdt echter niet op wanneer het plan opgesteld is. Hij of zij helpt u tevens met de uitvoering hiervan. Met de hulp van de budgetcoach worden uw doelen helder, en kunt u ze ook echt behalen!

Coaching

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Net als een budgetcoach, willen de specialisten van H&S Bewindvoerders ook dat u zo snel mogelijk uit de schulden bent. Meer weten? Of uw situatie bespreken met een specialist? Neem dan contact met ons op.

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Het verschil met een bewindvoerder

Het verschil tussen een budgetcoach en een bewindvoerder is niet groot. De werkzaamheden zijn bijna gelijk. Echter gaat de begeleiding van een bewindvoerder verder dan die van een budgetcoach. De budgetcoach geeft u namelijk alleen advies over het implementeren van uw budgetplan, en stimuleert u om uw zaken goed te regelen. Een bewindvoerder neemt uw financiële zaken volledig uit handen. Een bewindvoerder wordt ingeschakeld wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën en bezittingen. U heeft zich zelf geen zorgen meer te maken over uw rekeningen. Wij bieden een professionele budgetbegeleiding aan voor een tarief van €80 per maand. Zo helpen we jou om weer zorgeloos te leven!

Zo helpt H&S Bewindvoerders

Bent u niet op zoek naar een budgetcoach, maar wilt of moet u juist een bewindvoerder inzetten om u te helpen met uw financiën? Schakel dan H&S Bewindvoerders in. Wij nemen niet alleen uw boekhouding en uw financiën over, maar kunnen u ook voorzien van betrouwbaar advies over relevante regelingen en wetgevingen voor uw situatie. H&S kan u dus helpen met onder andere:

  • Het beheren van uw financiën
  • Uw boekhouding professioneel bijhouden
  • Relevante kennis over belangrijke regels en wetgevingen, en betrouwbaar advies hierover
  • Kennis over regelingen waar u financieel voordeel van kunt hebben
  • Het aanvragen van de juiste regelingen

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top