skip to Main Content

Bewindvoerder Zevenaar

Bewindvoering door professionals van H&S

Wilt u de hulp inschakelen van een professionele bewindvoerder in Zevenaar? Neem dan contact op met de betrouwbare specialisten van H&S Bewindvoerders. Wij gaan aan de slag met uw budgetbeheer wanneer u daar zelf niet meer de controle over kan of mag hebben. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u in de schuldsanering zit. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uit de schuldhulpverlening bent. Bent u benieuwd wat onze bewindvoerder in Zevenaar voor u kan betekenen? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen, en uw situatie te bespreken.

Een bewindvoerder in Zevenaar

Een bewindvoerder moet ingeschakeld worden wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën en bezittingen. Hiervoor kunnen meerdere oorzaken zijn. Zo kunnen uw ouders door ouderdom misschien geen controle meer over hun financiën hebben. Of u zit in de schuldhulpverlening, waardoor u een bewindvoerder in moet schakelen. Een familielid of naaste mag de bewindvoering op zich nemen. Dit vinden kinderen vaak fijn om voor hun ouders te doen wanneer zij zelf te oud zijn. Maar in veel situaties is het verstandiger om het over te laten aan een professional. Denk hierbij aan ruzie (over geldzaken) binnen de familie, of wanneer u in de schuldsanering zit. De bewindvoerder van H&S gaat dan graag bij u in Zevenaar aan de slag.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Budgetbeheer door een professional

Een bewindvoerder is niet de enige professional die u helpt met geldzaken. Twijfelt u bijvoorbeeld of u een budgetcoach of bewindvoerder in Zevenaar in moet schakelen? Dat kunnen we ons goed voorstellen want hun taken overlappen voor een deel. Zowel de bewindvoerder als de budgetcoach kijken ze naar uw inkomsten, uitgaven en schulden, en nemen ze dit als basis voor een budgetplan. Het grote verschil zit hem in de uitvoering van het plan. Een budgetcoach laat dit aan u over, maar helpt met advies en ondersteuning. Wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën, heeft u de hulp van een bewindvoerder in Zevenaar nodig. Die neemt het volledige budgetbeheer namelijk van u over.

De werkzaamheden van H&S

H&S zorgt natuurlijk voor uw budgetbeheer. Echter verzorgen wij ook nog andere werkzaamheden. Zo zijn we onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het betalen van uw vaste lasten het aflossen van (eventuele) schulden als u in de schuldhulpverlening zit
  • Het bijhouden van de boekhouding
  • Advies geven over de wetten en regels en uw vragen beantwoorden
  • Op de hoogte blijven van regelingen die u kunnen helpen
  • Het aanvragen van regelingen waar u recht op heeft

Dit alles doet H&S voor een vast maandelijks bedrag. Dit hoeft u overigens vaak niet zelf te betalen. U komt namelijk waarschijnlijk in aanmerking voor bijzondere bijstand voor bewindvoering. Natuurlijk helpen wij u ook met het aanvragen van deze bijstand.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over budgetbeheer, de schuldsanering of bewindvoering door H&S, of uw situatie bespreken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Maak van H&S Bewindvoerders uw bewindvoerder in Zevenaar!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top