skip to Main Content

Bewindvoerder Zelhem

Professionele bewindvoering door H&S

Heeft u de hulp nodig van een betrouwbare bewindvoerder in Zelhem? Schakel dan H&S Bewindvoerders in voor professionele bewindvoering. Als u zelf de controle over uw financiën en bezittingen niet meer kan of mag hebben, nemen wij die taak van u over. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u in de schuldsanering zit, in welk geval H&S ervoor zorgt dat die schulden zo snel mogelijk afgelost worden. Wilt u weten wat onze bewindvoerder in Zelhem voor u kan betekenen? Neem contact op om een afspraak te maken, en de situatie te bespreken.

Hulp van de bewindvoerder in Zelhem

Wanneer is het nodig om een bewindvoerder in Zelhem in te schakelen? Dat doet u als u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer en bezittingen. Een van de redenen hiervoor kan ouderdom zijn. In dat geval zien we vaak dat een zoon of dochter de bewindvoering op zich neemt. Dat mag gewoon. Echter is het een veel gevallen verstandiger om de taak van bewindvoerder over te laten aan een professional. Denk bijvoorbeeld aan spanningen binnen de familie, of wanneer er een bewindvoerder aangesteld moet worden omdat u in de schuldsanering zit. Of u nu kiest voor bewindvoering door een professional of door een familielid of naaste, de bewindvoerder moet in Zelhem, in tegenstelling tot een budgetcoach, altijd officieel benoemd worden door een kantonrechter. De werkzaamheden worden jaarlijks gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder of budgetcoach nodig?

Vaak twijfelen mensen of ze een budgetcoach of een bewindvoerder nodig hebben. Dat komt omdat de taken voor een deel overlappen. Zowel een budgetcoach als een bewindvoerder kijkt in Zelhem naar uw inkomsten, uitgaven en schulden. Ook stellen beide partijen een budgetplan op. Hoe dit plan uitgevoerd wordt, verschilt echter. De budgetcoach laat het aan u over, en adviseert en ondersteunt u hierbij. De bewindvoerder neemt het budgetbeheer over, en voorziet u van een wekelijks of maandelijks bedrag voor onder andere de boodschappen. De rest van het uitvoeren van het budgetplan, zoals het betalen van vaste lasten en het aflossen van schulden, wordt gedaan door de bewindvoerder.

Wat H&S voor u doet

Onder de werkzaamheden van H&S valt natuurlijk het beheer van uw financiën en bezittingen. Echter heeft onze bewindvoerder in Zelhem ook nog andere werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Het betalen van vaste lasten en het zo snel mogelijk aflossen van eventuele schulden als u in de schuldhulpverlening zit.
  • Professioneel uw boekhouding bijhouden.
  • Geïnformeerd zijn en blijven over relevante wetten en regels, om u te voorzien van advies en uw vragen juist te beantwoorden.
  • Weten welke regelingen op u van toepassing zijn.
  • Het aanvragen van de relevante regelingen.

Maak kennis met H&S

Wilt u kennismaken met H&S, en uw persoonlijke situatie bespreken? Of wilt u meer informatie over budgetbeheer, bewindvoering en de schuldhulpverlening? Neem dan contact op voor een afspraak via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Neem contact op met H&S Bewindvoerders voor een betrouwbare bewindvoerder die in Zelhem aan de slag gaat!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top