skip to Main Content

Bewindvoerder Wijchen

Bewindvoering door H&S

Heeft u de hulp nodig van een bewindvoerder in Wijchen? De specialisten van H&S Bewindvoerders staan voor u klaar. Wij nemen uw budgetbeheer en het beheer van bezittingen over wanneer u dat zelf niet meer kan of mag. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Zit u bijvoorbeeld in de schuldsanering? Dan doen wij er alles aan om de schulden zo snel mogelijk af te lossen. Benieuwd wat onze bewindvoerder in Wijchen voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

De hulp van een bewindvoerder

De bewindvoerder gaat in Wijchen aan de slag met uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen wanneer u daar zelf geen controle meer over mag of kan hebben, bijvoorbeeld wanneer u in de schuldhulpverlening zit. Een familielid of naaste kan de bewindvoering op zich nemen. Kunnen uw ouders wegens ouderdom bijvoorbeeld niet meer hun eigen financi├źn regelen? Dan kunt u als kind die taak overnemen. Echter zijn er ook genoeg situaties waar professionele hulp aangeraden wordt. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer er spanningen zijn binnen de familie, of als u een bewindvoerder in Wijchen nodig heeft omdat u in de schuldsanering zit. Dan kunt u de hulp inschakelen van H&S. Een bewindvoerder wordt, in tegenstelling tot een budgetcoach, altijd officieel benoemd door de kantonrechter. Jaarlijks worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken┬á
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder of budgetcoach?

Twijfelt u of u een bewindvoerder of een budgetcoach in Wijchen in moet schakelen? De taken van deze twee personen overlappen voor een groot deel. Ze kijken beide naar uw inkomsten, uitgaven en schulden, en stellen op basis hiervan een budgetplan op. Het grootste verschil zit hem in de uitvoering. Een budgetcoach laat het uitvoeren van uw budgetplan aan u over, en voorziet u van advies en ondersteuning. Een bewindvoerder zal in Wijchen het budgetbeheer zelf uitvoeren. U ontvangt een wekelijks of maandelijks bedrag voor onder andere boodschappen, en de budgetcoach betaalt de vaste lasten en lost zo veel mogelijk van de schulden af als u in de schuldsanering zit. U heeft dan zelf geen controle meer over uw budgetbeheer.

H&S: uw bewindvoerder in Wijchen

Wilt u de hulp inschakelen van een professionele, betrouwbare bewindvoerder in Wijchen? H&S gaat voor u aan de slag. Natuurlijk nemen wij het budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over. Bovendien kunt u rekenen op H&S voor onder andere:

  • Het betalen van uw vaste lasten en het zo snel mogelijk aflossen van eventuele schulden als u in de schuldhulpverlening zit.
  • Het professioneel bijhouden van uw boekhouding.
  • Kennis over alle relevante wetten en regels, waardoor we uw vragen goed kunnen beantwoorden en u betrouwbaar advies kunnen geven.
  • Kennis over de regelingen waarvoor u in aanmerking komt.
  • Hulp bij het aanvragen van de regelingen.

Plan een gesprek in

Wilt u meer te weten komen over wat H&S voor uw situatie kan betekenen? Of wilt u meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 085 8088 315 of stuur een mail naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een betrouwbare bewindvoerder in Wijchen kunt u terecht bij H&S bewindvoerders!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top