skip to Main Content

Bewindvoerder Westervoort

Professionele bewindvoering

Bent u op zoek naar een ervaren, professionele bewindvoerder in Westervoort die aan de slag gaat met uw financiën? Dan kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders. Wij nemen het budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over wanneer u dat zelf niet meer kan of mag, bijvoorbeeld door schuldsanering. Dat kan zowel voor een korte periode zijn, als een langere tijd. Wanneer u contact opneemt en een afspraak inplant, vertellen we graag wat de bewindvoerder in Westervoort voor u kan betekenen.

Wanneer heeft u een bewindvoerder nodig

Over het algemeen zijn er twee redenen dat u een bewindvoerder in Westervoort nodig zou hebben. Het kan zijn dat u hoge schulden heeft die u niet zonder hulp af kunt lossen, en dat u hierdoor in de schuldhulpverlening bent gekomen. De andere reden is dat u wegens lichamelijke of geestelijke problemen niet in staat bent om zelf uw financiën te beheren en de hulp van een budgetcoach alleen niet genoeg is. Dat kan bijvoorbeeld zo zijn door ouderdom. De bewindvoerder neemt alle verantwoordelijkheden van u over op het gebied van budgetbeheer. Denk hierbij onder andere aan het aflossen van eventuele schulden, maar ook het op tijd betalen van de vaste lasten en het doen van belastingaangifte.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Kiest u voor een professionele bewindvoerder in Westervoort?

Het is niet altijd nodig om te kiezen voor een professionele bewindvoerder in Westervoort. Ook familie of naaste mogen de bewindvoering op zich nemen. Wanneer de ouders wegens ouderdom de financiën niet meer bij kunnen houden, zien we bijvoorbeeld vaak dat de kinderen dat overnemen. Dat betekent niet dat het altijd beter is om iemand die u al kent in te schakelen. Zit u bijvoorbeeld in de schuldsanering, dan is het verstandig om een specialist van H&S in te schakelen die alles weet over de regelingen waar u recht op heeft. Zo bent u nog sneller uit de schuldhulpverlening. Ook wanneer er onenigheden zijn binnen de familie, als de hulp van een budgetcoach niet genoeg is of als u uw financiën privé wilt houden, is het verstandig om te kiezen voor een professionele bewindvoerder in Westervoort. H&S gaat aan de slag voor een vast bedrag per maand. Vaak hoeft u dit niet zelf te betalen, want voor bewindvoering heeft u vaak recht op bijzonder bijstand. Wanneer u contact opneemt kijken we of dat ook op uw situatie van toepassing is, en helpen we met de aanvraag.

Bewindvoering door H&S

Neem contact op met H&S voor een bewindvoerder in Westervoort, en tijdens een intakegesprek bespreken we uw situatie. We vragen bewindvoering aan bij de rechtbank, en gaan aan de slag met uw budgetbeheer. We betalen uw vaste lasten op tijd, zorgen ervoor dat eventuele schulden zo snel mogelijk afgelost worden, vragen relevante regelingen aan, en verzorgen zaken als de belastingaangifte. Vooraf bespreken we de hoogte van het bedrag dat u wekelijks of maandelijks ontvangt voor uw boodschappen.

Afspraak voor een intakegesprek

Bent u benieuwd wat H&S allemaal voor u kan doen op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem contact op en plan een intakegesprek. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een ervaren bewindvoerder in Westervoort kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top