skip to Main Content

Bewindvoerder Twello

Specialist in bewindvoering

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Twello? Dan neemt u contact op met H&S Bewindvoerders. Wij zijn dé specialist op het gebied van professionele bewindvoering. Is het onmogelijk voor u om budgetbeheer zelf te regelen? Bijvoorbeeld door ouderdom of omdat u in de schuldhulpverlening zit? H&S neemt die taak van u over! Neem contact op met onze experts om uw situatie te bespreken, en ontdek wat een bewindvoerder in Twello voor u kan betekenen!

Verschil tussen een bewindvoerder en budgetcoach

Wellicht twijfelt u nog of u een budgetcoach of bewindvoerder in Twello in moet schakelen. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want de werkzaamheden van deze partijen overlappen voor een deel. Zo gaan maken ze beiden een budgetplan op basis van uw inkomsten, uitgaven en schulden. Het verschil is echter dat de budgetcoach de uitvoering van het plan aan u over laat. Een bewindvoerder neemt uw budgetbeheer helemaal over. Hij of zij krijgt de controle over uw inkomen, betaalt uw vaste lasten, en lost uw schulden zo snel mogelijk af. U ontvangt een wekelijks of maandelijks bedrag voor de boodschappen. Over uw financiën hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Als u in de schuldhulpverlening zit is bewindvoering verplicht.

H&S-bewindvoerders

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Twello aan de slag

Mag of kan u zelf uw financiën niet meer beheren? Schakel dan een bewindvoerder in Twello in. Dit kan een professional zijn, maar een familielid of naaste mag ook de bewindvoering op zich nemen. Dat is bijvoorbeeld fijn wanneer de persoon onder beheer komt door ouderdom, en de kinderen de financiën willen regelen. Is er echter sprake van financiële spanningen binnen de familie? Worden uw schulden alleen maar hoger, ondanks de hulp van een budgetcoach? Of moet u een bewindvoerder inschakelen omdat u in de schuldsanering zit? Dan is het verstandiger om een professionele bewindvoerder in te schakelen. De bewindvoerder wordt officieel benoemd door de kantonrechter. Hieraan moet ook jaarlijks opnieuw verantwoording afgelegd worden. Ook worden de werkzaamheden elk jaar opnieuw gecontroleerd. Kiest u voor bewindvoering door H&S? Wij gaan aan de slag voor een vast maandelijks bedrag, dat u vaak niet zelf hoeft te betalen. U kunt voor bewindvoering namelijk beroep doen op de bijzondere bijstand. Neem contact op, en we kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Werkzaamheden van H&S

H&S neemt het beheer van uw financiën en bezittingen over. Ook gaan we aan de slag met onder andere:

  • Het betalen van uw vaste lasten en het zo snel mogelijk aflossen van uw schulden in geval van schuldsanering
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden
  • Op de hoogte blijven van regelingen waar u recht op heeft
  • Het aanvragen van deze regelingen
  • Belastingaangifte doen

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u de hulp van H&S inschakelen, of meer weten over bewindvoering, schuldsanering, budgetbeheer en wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact op door hier op de site uw gegevens achter te laten, te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Schakel ook een professionele bewindvoerder in Twello in van H&S Bewindvoerders.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top