skip to Main Content

Bewindvoerder Oldebroek

Ondersteuning van H&S

Bent u op zoek naar een ervaren bewindvoerder in Oldebroek die het budgetbeheer overneemt? Dan kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders. Wij helpen u namelijk wanneer u zelf het beheer van uw financiën niet meer kan of mag doen, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit. We hebben jarenlange ervaring met budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverlening administratieve werkzaamheden en meer. Wilt u de hulp inschakelen van H&S? Neem contact op en ontdek wat een bewindvoerder in Oldebroek voor u kan doen.

Taken van een bewindvoerder in Oldebroek

Een bewindvoerder neemt het beheer van uw financiën over als u dit zelf niet meer kunt. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Veel voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld ouderdom en schuldhulpverlening. In tegenstelling tot een budgetcoach verzorgt de bewindvoerder het volledige budgetbeheer. Hij of zij betaalt uw vaste lasten, lost de schulden zo snel mogelijk af en voorziet u van een wekelijks of maandelijks bedrag voor de boodschappen. Moeten er belastingaangifte gedaan worden? Dan regelt de bewindvoerder dit voor u. Ook wanneer u recht heeft op bepaalde regelingen die u financieel kunnen helpen, zal de bewindvoerder die voor u aanvragen. Kortom, bij bewindvoering worden al uw financiële zaken geregeld, zodat u daar zelf niet meer mee bezig hoeft te zijn.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Zo schakelt u een bewindvoerder in

Wanneer u een bewindvoerder in Oldebroek nodig heeft, hoeft u daar niet altijd een professional voor in te schakelen. Zo vinden mensen het fijn om het budgetbeheer van hun ouders over te nemen wanneer zij daar te oud voor zijn. Dan verzorgen de kinderen in Oldebroek dus de bewindvoering voor de ouders. Er zijn echter ook situaties waarin het verstandiger is om het aan een professional over te laten. Wanneer er spanningen zijn binnen de familie is het bijvoorbeeld beter om het aan een onafhankelijke partij over te laten. Of als de schulden hoger worden, ook met de hulp van een budgetcoach. Moet u een bewindvoerder inschakelen omdat u in de schuldsanering zit? Ook dan is het slim om te kiezen voor een ervaren bewindvoerder, die kennis heeft van technieken om uw schuld sneller af te lossen. Waar u ook voor kiest, in tegenstelling tot een budgetcoach moet een bewindvoerder worden benoemd door een kantonrechter officieel, en moet hij of zij hier ook jaarlijks opnieuw verantwoording afleggen. Bovendien worden de werkzaamheden elk jaar gecontroleerd.

Dit doet H&S voor u

Kiest u voor de hulp van bewindvoering door H&S? Dan zullen wij onder andere:

  • Uw vaste lasten op tijd betalen en schulden zo snel mogelijk aflossen als u in de schuldhulpverlening zit
  • Uw boekhouding vakkundig bijhouden
  • In de gaten houden op welke regelingen u recht heeft
  • Deze regelingen aanvragen
  • Uw belastingaangifte doen

Maak een afspraak met de specialist

Bent u benieuwd wat de bewindvoerder voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een professionele bewindvoerder in Oldebroek kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top