skip to Main Content

Bewindvoerder Nijmegen

Hulp bij schulden aflossen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bewindvoerder in Nijmegen, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres! Wanneer u in de schuldsanering zit, is het voor ons niet mogelijk om u voor alles te behoeden. Echter kunnen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw schulden zo snel mogelijk af kunt lossen. We zorgen er tevens voor dat u niet onder een bepaald minimum komt waardoor u uw vaste lasten niet kunt betalen, of dat een minimum van bestaan niet meer mogelijk is. Neem contact op voor een afspraak, en we bespreken graag wat wij op het gebied van bewindvoering in Nijmegen voor u kunnen betekenen.

Wat doet de bewindvoerder?

Een bewindvoerder wordt in Nijmegen ingeschakeld wanneer u zelf geen beslissingen meer over uw financiën en bezittingen kan of mag maken, omdat u bijvoorbeeld in de schuldsanering zit. De werkzaamheden komen voor een deel overeen met die van een budgetcoach. Beide verzorgen ze het budgetbeheer, en maken ze een financieel plan. Het verschil is echter dat een budgetcoach de uitvoering aan u overlaat, terwijl de bewindvoerder het budgetbeheer volledig van u overneemt. Het kan zijn dat u een familielid of naaste heeft die deze taak op zich wil nemen. Dat mag. Echter blijkt dat professionele hulp vaak gewenst is. Bijvoorbeeld wanneer de persoon in de schuldhulpverlening zit, is het verstandig om in Nijmegen te kiezen voor een bewindvoerder van H&S.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat H&S voor u kan doen

Wanneer u H&S inschakelt neemt een bewindvoerder in Nijmegen dus uw budgetbeheer en boekhouding over. Dit gebeurt op zeer professionele wijze. Een bijkomend voordeel is dat de bewindvoerder op de hoogte is van alle wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn wanneer u in de schuldsanering zit, en ook op welke speciale regelingen u recht heeft. H&S helpt u met het aanvragen van die regelingen, zodat u uw schulden nog sneller af kunt lossen. Bovendien geven we betrouwbaar, professioneel advies over uw situatie.

Bewindvoerder in Nijmegen inschakelen

Wij verlenen schuldhulpverlening en doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw schulden af bent. Dit doen wij altijd voor een vast laag maandelijks bedrag. In de meeste gevallen hoeft u dit niet zelf te betalen, maar kunt u beroep doen op de bijzondere bijstand. Dat betekent dat de gemeente uw bewindvoerder in Nijmegen betaalt. Natuurlijk helpen wij u graag bij het aanvragen van deze bijstand.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering, of uw situatie bespreken met een professional? Neem dan contact op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S gaat graag voor u aan de slag als bewindvoerder in Nijmegen.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top