skip to Main Content

Bewindvoerder Nijkerk

Beheer van financiën bij bewindvoering

Bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in Nijkerk? Dan bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag wanneer u het budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen zelf niet meer kan of mag doen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit. Dan doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uit de schuldhulpverlening komt. Wilt u meer weten over wat onze bewindvoerder in Nijkerk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Het inschakelen van een bewindvoerder

Een bewindvoerder wordt in Nijkerk ingezet wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer en bezittingen. In tegenstelling tot een budgetcoach, neemt de bewindvoerder dan de controle over. Dit hoeft niet altijd een professional te zijn. Ook een familielid of naaste mag voor de bewindvoering aangesteld worden. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer een kind het beheer van zijn of haar ouders overneemt wanneer zij dit wegens ouderdom niet meer zelf kunnen doen. Echter zijn er veel situaties waarin het verstandiger is om een professionele bewindvoerder in Nijkerk in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan familieproblemen of wanneer u in de schuldsanering zit. De bewindvoerder wordt altijd officieel benoemd door de kantonrechter, waar de bewindvoerder ook jaarlijks verantwoording aan af moet leggen. Verder worden de uitgevoerde werkzaamheden elk jaar gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Verschil tussen bewindvoerder en budgetcoach

Vaak worden de bewindvoerder en een budgetcoach met elkaar verward. Dat komt omdat de taken voor een deel overlappen. Zo kijken beide naar uw inkomsten, uitgaven en schulden. Op basis hiervan wordt een budgetplan opgesteld. Wanneer u een bewindvoerder in Nijkerk inschakelt, gaan de werkzaamheden echter een stap verder. De budgetcoach geeft u namelijk enkel advies om het budgetplan te implementeren, en kan u hierbij helpen. De bewindvoerder neemt het budgetbeheer volledig uit handen. U kan of mag namelijk zelf niet meer de controle behouden.

Uw bewindvoerder in Nijkerk

Wanneer u een bewindvoerder van H&S in Nijkerk inschakelt, nemen wij dus het budgetbeheer over. U ontvangt van ons een vast maandelijks of wekelijks bedrag (afhankelijk van de afspraken) voor zaken zoals boodschappen. Verder voert de bewindvoerder van H&S onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • We betalen uw vaste lasten en lossen uw schulden zo snel mogelijk af wanneer u in de schuldhulpverlening zit.
  • We houden uw boekhouding professioneel bij.
  • We weten alles over de relevante wetten en regels, en voorzien u daarom van advies en kunnen uw vragen beantwoorden.
  • We voor welke regelingen u in aanmerking komt.
  • We helpen u bij het aanvragen van die regelingen.

Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk uit de schuldhulpverlening bent.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken met een boekhouder in Nijkerk om uw situatie te bespreken? Of wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer en de schuldsanering? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Neem contact op met H&S Bewindvoerders voor uw bewindvoerder in Nijkerk.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top