skip to Main Content

Bewindvoerder Lichtenvoorde

H&S: professionele bewindvoering

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Lichtenvoorde? H&S Bewindvoerders biedt hulp! Wij zijn een team van betrouwbare bewindvoerders die graag bij u in Lichtenvoorde aan de slag gaan. Wanneer u niet meer in staat bent om budgetbeheer zelf te regelen, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit, nemen wij het beheer over en doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u uit de schuldhulpverlening komt. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om een afspraak te maken om uw situatie te bespreken.

Wat doet een bewindvoerder?

Een bewindvoerder gaat in Lichtenvoorde dus aan de slag wanneer u zelf niet in staat bent om uw budgetbeheer te regelen. Schuldhulpverlening is een voorbeeld van de reden waarom dit zou kunnen zijn. Het kan ook voorkomen dat de kinderen op zoek zijn naar een bewindvoerder voor hun ouders, omdat zij wegens ouderdom geen financiële beslissingen meer kunnen nemen. De bewindvoerder verzorgt een realistisch budgetplan, voorziet de cliënt van een wekelijks of maandelijks bedrag voor boodschappen, betaalt de vaste lasten, lost zoveel mogelijk schulden af als de persoon onder beheer in de schuldsanering zit en regelt zaken als de belastingaangifte. De persoon die onder beheer staat, hoeft zich dan zelf niet meer bezig te houden met budgetbeheer. Bij bewindvoering worden alle financiële taken uit handen genomen, in tegenstelling tot de werkzaamheden van een budgetcoach.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Lichtenvoorde

Waar u een budgetcoach vrijwillig inschakelt, wordt budgetbeheer via bewindvoering verplicht omdat u het zelf niet meer kan. Het inschakelen van een bewindvoerder in Lichtenvoorde hoeft overigens niet te betekenen dat u contact opneemt met een specialist. Een familielid of naaste mag bijvoorbeeld ook de bewindvoering regelen. Wanneer het gaat om de financiën van iemand die het wegens ouderdom niet meer bij kan houden, is het vaak fijn om dit te laten regelen door bijvoorbeeld een van de kinderen. Er zijn echter genoeg situaties waarin het veel verstandiger is om een professionele bewindvoerder in Lichtenvoorde in te schakelen. Zo kent een specialist van H&S alle wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn. Ook weten wij precies op welke regelingen u recht heeft. Vooral wanneer er spanningen binnen de familie zijn, of wanneer u een bewindvoerder in moet schakelen omdat u in de schuldsanering zit, is het verstandiger om te kiezen voor een professional.

Zo helpt H&S

H&S helpt natuurlijk met het beheer van uw financiën en bezittingen. Onder onze werkzaamheden vallen tevens:

  • Het op tijd betalen van vaste lasten en zo snel mogelijk aflossen van schulden bij schuldhulpverlening
  • Het bijhouden van de administratie
  • Op de hoogte blijven van relevante regelingen
  • Het aanvragen van de juiste regelingen
  • Het doen van de belastingaangiften

Maak een afspraak

Wanneer u meer wilt weten over bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening, of een afspraak wilt maken om uw persoonlijke situatie te bespreken, neemt u contact met ons op. Dat kan via het contactformulier hier op de site. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders is uw partner wanneer u op zoek bent naar een bewindvoerder in Lichtenvoorde.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top