skip to Main Content

Bewindvoerder Huissen

Ervaren bewindvoering door H&S

Voor een professionele, ervaren bewindvoerder in Huissen, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor budgetbeheer wanneer u dat zelf niet meer kan of mag, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit. Ongeacht of het voor een lange of korte periode is, H&S helpt u graag. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewindvoering en schuldhulpverlening? Neem dan contact op en maak een afspraak met onze bewindvoerder in Huissen.

Waarom een bewindvoerder inschakelen?

In de wet vindt u twee redenen voor het aanvragen van bewindvoering. Zo is het verplicht wanneer u zelf niet in staat bent om uw budgetbeheer te doen door lichamelijke of geestelijke toestand, of wanneer u hoge schulden heeft en in de schuldsanering zit. In deze gevallen is het voor u op dat moment niet mogelijk om uw financiële belangen goed waar te nemen. In tegenstelling tot een budgetcoach, krijgt de bewindvoerder de controle over uw inkomsten. Hij of zij betaalt de vaste lasten voor u, en zorgt ervoor dat elke maand een zo groot mogelijk deel van de schulden afgelost wordt in het geval van schuldhulpverlening. Vooraf wordt een afspraak gemaakt over het bedrag dat u wekelijks of maandelijks ontvangt voor uw boodschappen. U hoeft zichzelf geen zorgen meer te maken over uw geldzaken.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Is een professionele bewindvoerder nodig in Huissen?

Niet in elke situatie die we hierboven genoemd hebben is het nodig om professionele bewindvoering in Huissen aan te vragen. Familieleden en naaste mogen de bewindvoering namelijk ook op zich nemen. Dat gebeurt vaak wanneer de kinderen van mensen die wegens ouderdom niet meer hun eigen budgetbeheer kunnen regelen deze taak overnemen. Vooral bij schuldhulpverlening is het echter verstandig om in Huissen de hulp in te schakelen van een professional, zoals die van H&S. Wij weten namelijk alles over de relevante wetten die op uw situatie van toepassing zijn. Ook zijn de we op de hoogte van regelingen waar u recht op heeft. We vragen ze voor u aan, waardoor u uw schulden nog sneller af kunt lossen. Ook in andere situaties, zoals in het geval van spanningen binnen de familie, of wanneer u uw privacy wilt behouden, is het slim om te kiezen voor een professionele bewindvoerder in Huissen in plaats van hulp van familieleden of enkel een budgetcoach.

Dit doet H&S voor u

Wanneer H&S als bewindvoerder bij u in Huissen aan de slag gaat, verzorgen we natuurlijk het beheer van uw financiën. Hieronder verstaan we het betalen van de vaste lasten, aflossen van schulden en het beheren van de boekhouding. Ook vragen we regelingen aan waar u recht op heeft, en verzorgen we zaken als de belastingaangifte. Dit doen we voor een vast maandelijks bedrag. Vaak kan voor bewindvoering beroep gedaan worden op de bijzondere bijstand.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening en het verschil met een budgetcoach, of wilt u een afspraak met ons plannen voor intakegesprek? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Bij H&S Bewindvoerders vindt u een ervaren bewindvoerder in Huissen die voor u aan de slag gaat.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top