skip to Main Content

Bewindvoerder Ermelo

Bewindvoering door H&S

Wilt u de hulp inschakelen van een professionele, betrouwbare bewindvoerder in Ermelo? Dan schakelt u de hulp in van H&S Bewindvoerders! Wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer, schiet H&S u te hulp. Wij nemen uw financiën van u over, en zorgen ervoor dat uw schulden zo snel mogelijk afgelost worden als u in de schuldsanering zit. Bent u benieuwd wat onze bewindvoerder in Ermelo voor u kan doen? WIlt u meer informatie over budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering? Neem contact op, maak een afspraak en samen bespreken we uw situatie.

Taken van een bewindvoerder

Het kan voorkomen dat u zelf geen beslissingen meer mag of kan nemen over uw financiën. Dat gebeurt bijvoorbeeld door ouderdom, of doordat u in de schuldsanering zit. In dat geval is het nodig om een bewindvoerder in Ermelo in te schakelen. In tegenstelling tot een budgetcoach, neemt de bewindvoerder uw budgetbeheer over. Er wordt eerst een streng budgetplan opgesteld. U ontvangt wekelijks of maandelijks een bepaald bedrag voor boodschappen van de bewindvoerder. Hij of zij betaalt op tijd uw vaste lasten, en zorgt ervoor dat de eventuele schulden zo snel mogelijk afgelost worden als u in de schuldsanering zit. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw geldzaken.

Budgetcoaching

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Uw bewindvoerder in Ermelo

Een bewindvoerder in Ermelo hoeft niet altijd een professional te zijn. Ook familieleden of naasten mogen de bewindvoering op zich nemen. Een situatie waarin dit wenselijk is, is bijvoorbeeld wanneer een persoon door ouderdom de financiën niet meer kan beheren. Er zijn ook genoeg situaties waarin een professionele bewindvoerder in Ermelo juist wel aan te raden is. Bij spanningen binnen de familie door financiën bijvoorbeeld, wanneer de hulp van een budgetcoach niet helpt, of wanneer er sprake is van schuldhulpverlening. De bewindvoerder is de onafhankelijke partij met kennis over heel veel wetten en regels. Zo hoeft de familie zich niet bezig te houden met het budgetbeheer, en worden schulden zo snel mogelijk afgelost.

Wat H&S voor u doet

Natuurlijk neemt de bewindvoerder van H&S de financiën en het beheer van uw bezittingen over. U kunt ook op ons rekenen voor onder andere:

  • Het betalen van vaste lasten en zo snel mogelijk aflossen van eventuele schulden als u in de schuldsanering zit
  • Administratief werk
  • Op de hoogte blijven van regelingen die op uw situatie van toepassing zijn
  • Deze regelingen aanvragen
  • Het doen van uw belastingaangifte

Meer informatie? Maak een afspraak

Wilt u meer weten over budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverlening en het verschil met een budgetcoach, wat een bewindvoerder voor u kan betekenen, of wilt u een afspraak inplannen met H&S? Neem dan contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen, ons te bellen via 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders is uw ervaren bewindvoerder in Ermelo!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top