skip to Main Content

Bewindvoerder Doetinchem

Bewindvoering door een professional

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bewindvoerder in Doetinchem, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Mag u bijvoorbeeld geen controle meer hebben over uw financiën omdat u in de schuldsanering zit? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de schulden afbetaald worden, en u zo snel mogelijk weer uit de schuldhulpverlening bent. Neem contact met ons op voor een afspraak, en ontdek wat een bewindvoerder in Doetinchem voor uw financiën kan betekenen.

Wanneer u een bewindvoerder inschakelt

Een bewindvoerder wordt in Doetinchem aangesteld wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag maken over uw budgetbeheer, bijvoorbeeld als u in de schuldhulpverlening zit. In tegenstelling tot de budgetcoach, neemt de bewindvoerder de volledige controle over uw financiën. Iemand zijn die u zelf al kent, bijvoorbeeld een familielid of naaste, mag de bewindvoering op zich nemen. Echter is het vaak wenselijk om een professional in te schakelen, bijvoorbeeld wanneer u in de schuldsanering zit. H&S bestaat uit een team van professionele, ervaren bewindvoerders die u graag verder helpen in uw situatie. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, wordt de bewindvoerder officieel benoemd door de kantonrechter. Elk jaar moet er opnieuw verantwoording afgelegd worden, en worden de werkzaamheden gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

De werkzaamheden van H&S

Wanneer wij uw budgetbeheer overnemen, nemen we de controle over uw inkomsten, en zorgen we voor het afbetalen van de schulden. Hierbij houden we er rekening mee dat uw vaste lasten op tijd betaald worden, en dat u een bepaald bedrag ontvangt per week of per maand voor bijvoorbeeld de boodschappen. In tegenstelling tot de budgetcoach bestaan de werkzaamheden van de bewindvoerder in Doetinchem echter uit meer dan alleen het budgetbeheer en het beheren van uw bezittingen. Zo houden we ook de boekhouding voor u bij. Bovendien weten we alles over de laatste wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn. Net als de budgetcoach adviseren wij u dan ook altijd graag. Wanneer er een bepaalde regeling is waar u recht op heeft, en waar u financieel voordeel uit kunt halen, helpen wij u met de aanvraag. Zo zorgen we er dus voor dat u zo snel mogelijk uit de schuldsanering komt.

De bewindvoerder in Doetinchem inschakelen

Voor een vast maandelijks bedrag gaat de bewindvoerder van H&S bij u in Doetinchem aan de slag. In veel gevallen hoeft u dit bedrag niet zelf te betalen. Voor bewindvoering kunt u namelijk bijzondere bijstand aanvragen. Komt u voor de bijzondere bijstand in aanmerking? Dan helpen wij u natuurlijk met de aanvraag hiervan.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden waaronder budgetbeheer en bewindvoering, schuldhulpverlening, of uw situatie met een van onze specialisten bespreken? Neem dan contact op door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat ook graag bij u aan de slag als bewindvoerder in Doetinchem.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top