skip to Main Content

Bewindvoerder Doesburg

Jarenlange ervaring in bewindvoering

Wanneer u de hulp in wilt schakelen van een professionele bewindvoerder in Doesburg, staan de ervaren experts van H&S Bewindvoerders voor u klaar. Wij verzorgen al jarenlange zeer nauwkeurig het budgetbeheer van mensen die dat zelf niet meer kunnen of mogen. Geldt dit ook voor u, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek waarin we bespreken wat een bewindvoerder in Doesburg voor u kan betekenen.

Wanneer schakelt u een bewindvoerder in?

Er zijn twee situaties waarin het nodig kan zijn om contact op te nemen met een bewindvoerder in Doesburg. Het kan zo zijn dat het u zelf niet meer lukt om uw budgetbeheer te doen wegens lichamelijke of psychische omstandigheden. Het kan ook zo zijn dat u het beheer van uw financiën niet meer kan of mag doen, omdat u in de schuldsanering zit. De verantwoordelijkheid voor uw financiën en bezittingen zijn bij schuldhulpverlening voor de bewindvoerder. Hij of zij neemt de controle over uw inkomen. U ontvangt een bepaald bedrag per week of per maand voor de boodschappen, en de bewindvoerder regelt de rest van uw financiën. Ook verloopt het contact met de schuldeiser nu via de bewindvoerder in Doesburg.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Kiest u een professionele bewindvoerder in Doesburg?

Het is toegestaan voor een familielid of naaste om de rol van bewindvoerder in Doesburg op zich te nemen. Zo komt het regelmatig voor dat de kinderen het budgetbeheer van hun ouders overnemen wanneer zij daar te oud voor zijn. Echter is dit niet altijd de beste oplossing. Ruzies binnen de familie, schuldsanering en het willen behouden van de privacy kunnen allemaal redenen zijn om te kiezen voor een professionele bewindvoerder. Ook wanneer alleen een budgetcoach niet meer genoeg is, is het slim om te kiezen voor bewindvoering. Het is ook toegestaan om voor iemand anders een bewindvoerder in Doesburg in te schakelen, bijvoorbeeld voor de (groot-)ouders. In tegenstelling tot een budgetcoach, wordt de bewindvoerder altijd officieel benoemd door de kantonrechter. Hij of zij moet tevens jaarlijks verantwoording afleggen aan de kantonrechter, en de werkzaamheden worden elk jaar gecontroleerd.

De service van H&S

Voor professionele bewindvoering kunt u rekenen op de ervaren specialisten van H&S. Wij nemen het beheer van uw financiën over en verzorgen onder andere het op tijd betalen van uw vaste lasten en het zo snel mogelijk afbetalen van eventuele schulden. Wij weten precies op welke regelingen u eventueel recht heeft, en vragen deze voor u aan. Zo bent u nog sneller van uw schulden af. Ook houden we ons bezig met zaken als de belastingaangifte. Het kan zo zijn dat u in aanmerking voor bijzondere bijstand. Is dat ook voor u het geval? Maakt een afspraak om uw situatie te bespreken.

Contact opnemen voor een intakegesprek

Voor een afspraak met H&S laat u uw gegevens hier op onze site achter via het contactformulier. Wij voorzien u graag van meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl H&S Bewindvoerders is uw partner voor een ervaren bewindvoerder in Doesburg.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top