skip to Main Content

Bewindvoerder Didam

Bewindvoering door H&S

Plan een afspraak in met H&S Bewindvoerders wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bewindvoerder in Didam. Mag of kan u zelf geen controle meer hebben over uw budgetbeheer en bezittingen? Dan schiet H&S te hulp. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer u in de schuldsanering zit. In dat geval zorgen wij ervoor dat de schulden zo snel mogelijk afgelost worden en u uit de schuldhulpverlening komt. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak met onze bewindvoerder in Didam.

De bewindvoerder in Didam

U schakelt een bewindvoerder in Didam in wanneer u zelf geen controle meer mag of kan hebben over uw financiën. Hier kunnen veel verschillende redenen voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, of wanneer u in de schuldsanering zit. Een familielid of naaste mag de bewindvoering op zich nemen. Vaak vinden de kinderen het fijn om deze taak van hun ouders over te nemen wanneer die te oud worden. Er zijn ook situaties waarin het verstandiger is om een professionele bewindvoerder in Didam in te schakelen. Dit is het onder andere het geval bij spanningen in de familie, of wanneer de bewindvoerder het budgetbeheer over moet nemen omdat u in de schuldhulpverlening zit. H&S is de betrouwbare professional die u dan inschakelt.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Verschil tussen een bewindvoerder en budgetcoach

Het kan zo zijn dat u in Didam twijfelt of u een bewindvoerder of budgetcoach nodig heeft. Dat komt omdat een deel van de taken van deze twee partijen overlappen. Beide analyseren ze uw inkomsten, uitgaven en schulden, en stellen ze op basis hiervan een budgetplan op. Het grote verschil zit in de uitvoering van dat plan. Wanneer u geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën, moet u een bewindvoerder in Didam inschakelen. De budgetcoach laat de uitvoering van het budgetplan namelijk aan u over, terwijl de bewindvoerder het budgetbeheer op zich neemt. U ontvangt dan een wekelijks of maandelijks bedrag (afhankelijk van de gemaakte afspraken) voor onder andere de boodschappen. Het betalen van de vaste lasten en het eventueel aflossen van de schulden doet de bewindvoerder.

Taken van H&S

De bewindvoerder van H&S neemt natuurlijk het budgetbeheer en het beheer van de bezittingen over. Hij of zij voert bovendien nog andere werkzaamheden in Didam uit. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Vaste lasten betalen en schulden aflossen als u in de schuldsanering zit
  • Bijhouden van de boekhouding
  • Advies over wetten en regels, en het beantwoorden van uw vragen
  • Op de hoogte blijven van relevante regelingen
  • Aanvragen van regelingen waar u recht op heeft

Kennismaken met de bewindvoerder van H&S

Wilt u kennismaken met een bewindvoerder van H&S, en uw situatie bespreken? Of meer informatie ontvangen over bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site, en plan een afspraak in. Ook is het mogelijk om te bellen naar 085 8088 315 of een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat aan de slag als uw bewindvoerder in Didam.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top