skip to Main Content

Bewindvoerder Arnhem

Snel uit de schuldsanering met bewindvoering

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Arnhem, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit? Dan bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw schulden zo snel mogelijk afgelost zijn. Ook wanneer u niet in de schuldhulpverlening zit, maar een andere reden heeft voor het inzetten van een bewindvoerder in Arnhem, gaan wij graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op voor een afspraak waarin we uw situatie bespreken.

Een bewindvoerder inschakelen

Wanneer u niet meer de controle mag of kan hebben over uw budgetbeheer en bezittingen, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit, wordt een bewindvoerder in Arnhem aangesteld die deze taak van u overneemt. In tegenstelling tot een budgetcoach, neemt de bewindvoerder alle financiële beslissingen. Een budgetcoach helpt en adviseert u slechts met budgetbeheer. Een persoon die u kent, zoals een familielid of naaste, mag de bewindvoering op zich nemen, maar in veel situaties is het verstandig om een professional in te schakelen, bijvoorbeeld wanneer u in de schuldhulpverlening zit. Bij H&S vindt u zo’n professionele bewindvoerder. De bewindvoerder wordt altijd benoemd door de kantonrechter, en moet elk jaar opnieuw verantwoording afleggen. Dan wordt ook het budgetbeheer en de andere werkzaamheden van het voorafgaande jaar gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat H&S voor u betekent

Wanneer u een bewindvoerder in Arnhem inschakelt van H&S, nemen we de financiën en de boekhouding van u over, en doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uit de schuldsanering komt. Hierbij zorgen we er altijd voor dat uw vaste lasten netjes op tijd betaald worden, en dat u wekelijks of maandelijks een bepaald bedrag ontvangt voor uw eerste levensbehoeften. Wij nemen uw budgetbeheer dus volledig over. Bovendien beschikken we over veel kennis van alle wetten en regels die van toepassing zijn op uw situatie. Net als de budgetcoach voorzien wij u dan ook van advies. Ook van alle financiële regelingen waar u recht op heeft zijn we op de hoogte. Die zorgen ervoor dat uw eventuele schuld nog sneller afgelost wordt. Wij helpen u natuurlijk met de aanvraag van de regelingen.

Een bewindvoerder in Arnhem

Schakelt u een bewindvoerder in Arnhem in via H&S? Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat uw schulden zo snel mogelijk afgelost worden. Dit bedrag hoeft u in de meeste gevallen niet zelf te betalen. Voor bewindvoering heeft u namelijk waarschijnlijk recht op bijzondere bijstand. Dit betekent dat de gemeente uw bewindvoerder in Arnhem betaalt. Ook voor de aanvraag van deze bijstand kunt u op ons rekenen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak, en we bespreken graag wat wij voor uw situatie kunnen betekenen op het gebied van budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering. Vul hier op de site het contactformulier in, bel ons via 085 8088 315 of stuur een mail naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat graag voor u aan de slag als uw bewindvoerder in Arnhem.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top