skip to Main Content

Bewindvoerder Aalten

Hulp via bewindvoering

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Aalten? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij nemen het beheer van uw financiën over wanneer u dit zelf niet meer kan of mag doen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u in de schuldsanering zit. In dat geval zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uit de schuldhulpverlening komt. Neem eens contact op, en kom meer te weten over bewindvoering, schuldsanering en budgetbeheer, en bespreken wat een bewindvoerder in Aalten voor u kan betekenen.

Wat doet de bewindvoerder?

Wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën, dan moet u dit overlaten aan een bewindvoerder in Aalten. Zaken als ouderdom en de schuldsanering kunnen redenen zijn dat u een bewindvoerder nodig heeft. Deze persoon neemt de financiën over, en maakt een realistisch budgetplan. In tegenstelling tot een budgetcoach, wordt bij bewindvoering het hele budgetbeheer overgenomen. De persoon die onder beheer staat ontvangt een bepaald bedrag per week of per maand voor de boodschappen. De bewindvoerder beheert de inkomsten, en betaalt onder andere de vaste lasten en lost zo veel mogelijk schulden af als u in de schuldhulpverlening zit. Ook zaken als de belastingaangiften worden door de bewindvoerder in Aalten geregeld.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Professionele bewindvoerder in Aalten

Het is mogelijk om een professionele bewindvoerder in Aalten in te schakelen, maar ook een familielid of naaste mag de bewindvoering uitvoeren. Dat komt bijvoorbeeld vaak voor wanneer iemand door ouderdom geen controle meer kan hebben over de financiën, en een budgetcoach niet genoeg is. Dan nemen de kinderen de financiën vaak over. Er zijn echter ook situaties waarin het beter is om een professional in te schakelen. Het kan voorkomen dat er spanning zijn binnen de familie over geld. Dan is het beter om het aan een onafhankelijke partij over te laten. Ook als u in de schuldhulpverlening zit is het verstandiger om een professionele bewindvoerder in te schakelen, aangezien die kennis heeft van alle wetten en regels, en weet hoe de schulden zo snel mogelijk afgelost kunnen worden.

De werkzaamheden van H&S

Wanneer u kiest voor bewindvoering door H&S, nemen we natuurlijk het budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over. Ook gaan we aan de slag met andere werkzaamheden zoals:

  • Het betalen van de vaste lasten en het zo snel mogelijk aflossen van schulden als u in de schuldsanering zit
  • Het bijhouden van uw administratie
  • In de gate houden van relevante regelingen die op uw situatie van toepassing zijn
  • Het aanvragen van deze regelingen
  • Het doen van de belastingaangiften

Afspraak maken met H&S

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetbeheer en de verschillen met een budgetcoach? Neem dan contact op met H&S via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Bij H&S Bewindvoerders kunt u terecht voor een betrouwbare bewindvoerder in Aalten.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top