skip to Main Content

Referenties

Altijd duidelijk in communicatie

Zeer tevreden over de diensten van H&S bewindvoerders.  Saif is goed bereikbaar en ook altijd duidelijk naar mij toe. Ik heb veel meer rust aan mijn hoofd nu hij mijn zaken afhandelt.

Top bewindvoerder

Top bewindvoerder!

Heb hiervoor bij Pactus onder bewind gestaan waarbij ik erg slechte ervaring mee heb gehad. Communicatie (ook met schuldeisers) was erg slecht werd geen plan opgesteld wist na 2 jaar lang niet waar ik aan toe was.

Via bekenden ben ik bij H&S bewinvoerder terecht gekomen sinds dag 1 is de communicatie erg goed, krijg snel antwoord op mijn vragen en is ook altijd goed te bereiken. Werd meteen een plan van aanpak gemaakt waardoor je meteen wist waar je aan toe was. Kreeg meteen wat meer rust en een vertrouwd band bij H&S bewindvoerders. 

H&S bewindvoerders raad ik dan ook echt aan !

Wij raden hem zeker aan

Zo dankbaar dat Saif Ali op ons pad is gekomen. Hij laat zien dat er ook goede bewindvoerders bestaan! Doet de dingen zoals het hoort en wilt je echt helpen om je uit de schulden te halen. Ik raad hem zeker aan!

Altijd behulpzaam en bereikbaar ongeacht het moment

Afgelopen 2 jaar met H&S bewindvoering aan mijn schulden gewerkt. Voor het traject altijd een naar gevoel gehad maar door het grondig werken van hens was ik na een lange tijd van onzekerheid snel weer op de juiste weg. Ik had meer het gevoel dat ik met een vriend aan mijn schulden werkte dan een instantie.

Uitzonderlijk behulpzaam en bereikbaar ongeacht het moment van de week of dag.

Back To Top