skip to Main Content

Bewindvoerder

Hulp bij financiële problemen

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare bewindvoerder? Neem dan contact op met de specialisten van H&S Bewindvoerders. Wij zijn uw vertrouwelijke steunpunt bij financiële problemen. Wanneer er sprake is van schulden kunnen wij u niet voor alles behoeden. Wat we wel kunnen doen, is ervoor zorgen dat u niet onder een bepaald minimum komt wat ervoor zorgt dat u er bijvoorbeeld uw vaste lasten niet van kunt betalen, of dat een minimum van bestaan niet meer mogelijk is. We zorgen er tevens voor dat het mogelijk is om uw schulden af te lossen. Lees verder voor meer informatie over onze service, of neem meteen contact op met een bewindvoerder om uw situatie te bespreken.

Wat is een bewindvoerder?

Wanneer u zelf geen beslissingen meer mag nemen over uw financiën en bezittingen, wordt voor deze taak een bewindvoerder ingesteld. Deze bewindvoerder is de persoon die verantwoordelijk is voor uw financiën en de boekhouding. Het kan zijn dat hiervoor een familielid of naaste aangesteld wordt, maar er kan ook gekozen worden voor een professionele bewindvoerder, zoals een professional van H&S. Ongeacht of er een professional of een familielid of naaste als bewindvoerder aangewezen wordt, hij of zij moet altijd benoemd worden door de kantonrechter. Elk jaar wordt het werk van de bewindvoerder gecontroleerd, en moet hij of zij opnieuw verantwoording afleggen bij de kantonrechter.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

 • Betrouwbaar en betrokken 
 • Meedenkende met uw belangen
 • Heldere communicatie
 • Jarenlange ervaring in het vak

  Waarmee kan een bewindvoerder u helpen?

  De bewindvoerder van H&S neemt het beheer van uw financiën en de boekhouding van u over. Verder zijn we altijd op de hoogte van de laatste wetten en regelingen. Dat betekent niet alleen dat we ervoor kunnen zorgen dat u niet in de problemen komt, maar het kan u nog meer voordelen opleveren. Zo zijn wij wellicht op de hoogte van regelingen waar u uw voordeel mee kan doen. Op die manier bent u sneller van uw schulden af. Natuurlijk helpen wij u graag met het aanvragen van deze regelingen. Kortom, door de hulp in te schakelen van een bewindvoerder van H&S kunt u onder andere rekenen op:

  • Betrouwbaar beheer van uw financiën
  • Professioneel bijhouden van uw boekhouding
  • Advies over de laatste wetten en regels
  • Regelingen waarmee u uw voordeel kunt doen
  • Het aanvragen van regelingen waaruit u voordeel kunt halen

  De professionals van H&S Bewindvoerders

  Wanneer u een bewindvoerder van H&S inschakelt, kunt u dus altijd rekenen op betrouwbare hulp van een professional. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u sneller van uw schulden af bent. Dit doen we voor een vast, maandelijks bedrag. Hiervoor kunt u bij de gemeente bijzondere bijstand aanvragen. Deze bijzondere bijstand wordt in de meeste gevallen verleent. Natuurlijk helpen wij u graag bij het aanvragen van deze bijstand.

  Neem contact met ons op

  Wilt u meer weten over wat de bewindvoerder van H&S voor u kan betekenen? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem dan gerust eens contact op om uw situatie te bespreken! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. De bewindvoerder van H&S Bewindvoerders staat ook voor u klaar!

  Een positieve blik op de toekomst

  Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
  gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

  Back To Top