skip to Main Content

Bewindvoerder Nunspeet

Professionele bewindvoering

Heeft u de professionele hulp nodig van een betrouwbare bewindvoerder in Nunspeet? Dan bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres! Wij gaan aan de slag met bewindvoering wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw budgetbeheer, omdat u bijvoorbeeld in de schuldsanering zit. Wilt u meer informatie over bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer? Of wilt u weten wat onze bewindvoerder in Nunspeet precies voor u kan betekenen? Tijdens een afspraak bespreken we de details van uw situatie!

De werkzaamheden van een bewindvoerder

Wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw financiën, moet u een bewindvoerder in Nunspeet inschakelen. Er kunnen veel verschillende situaties zijn waarin dit nodig is. Zo komt het vaak voor dat mensen onder beheer komen, omdat ze door ouderdom zelf geen financiële beslissingen meer kunnen nemen. Wanneer u in de schuldsanering zit, is het verplicht om een bewindvoerder in te schakelen. In tegenstelling tot een budgetcoach neemt een bewindvoerder uw volledige budgetbeheer uit handen. De persoon onder beheer krijgt maandelijks of wekelijks (afhankelijk van de situatie) een vast bedrag voor de boodschappen. De bewindvoerder zorgt dat de vaste lasten op tijd betaald worden, en dat schulden zo snel mogelijk afbetaald worden in geval van schuldhulpverlening.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Bewindvoerder in Nunspeet aan de slag

Bewindvoering hoeft niet altijd professionele hulp te betekenen. Ook familieleden of naaste mogen als bewindvoerder in Nunspeet optreden. Zo worden de financiën van mensen die daar te oud voor zijn vaak gedaan door hun kinderen. Het is in veel situaties wel verstandig om te kiezen voor professionele bewindvoering. Zo is het beter om te kiezen voor een onpartijdige bewindvoerder wanneer er spanningen zijn binnen de familie over geldzaken en een budgetcoach niet genoeg is. Ook in het geval van schuldsanering is het slimmer om een professional in te schakelen, omdat hij of zij verstand heeft van alle wetten en regelingen, waardoor de schulden sneller afgelost kunnen worden.

Dit kan H&S voor u betekenen

Natuurlijk verzorgt H&S voor u in Nunspeet de financiën en het beheer over uw bezittingen. U kunt bovendien op ons rekenen voor:

  • Vaste lasten betalen en schulden zo snel mogelijk aflossen als u in de schuldsanering zit
  • Administratieve werkzaamheden
  • Op de hoogte blijven van regelingen die op uw situatie van toepassing zijn
  • Deze regelingen aanvragen
  • Uw belastingaangifte doen

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening, of uw situatie met een professional bespreken? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, bel 085 8088 315 of stuur een mail naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat samen met u aan de slag als bewindvoerder in Nunspeet!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top