skip to Main Content

Bewindvoerder Elst

Uw professionele bewindvoering

Wanneer u op zoek bent naar een professionele bewindvoerder in Elst, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij gaan bij u aan de slag wanneer u geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer. Is dat doordat u in de schuldsanering zit? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat die schulden zo snel mogelijk afgelost worden. Wilt u weten wat onze bewindvoerder in Elst voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak waarin we uw situatie bespreken.

Bewindvoerder in Elst aan de slag

U heeft een bewindvoerder in Elst nodig, wanneer u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer. In tegenstelling tot een budgetcoach, wordt bij bewindvoering het volledige budgetbeheer uit handen genomen. In sommige gevallen neemt een familielid of naaste de taak van de bewindvoering op zich. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen die de financiën overnemen van hun ouders wanneer die dat door ouderdom niet meer zelf kunnen doen. Echter zijn er veel situaties waarin het budgetbeheer beter overgelaten kan worden door een professional (zoals die van H&S). Een voorbeeld hiervan is wanneer u in de schuldhulpverlening zit. Waar u ook voor kiest, een bewindvoerder wordt altijd benoemd door de kantonrechter. Hieraan moet de bewindvoerder ook jaarlijks verantwoording afleggen. Bovendien worden de werkzaamheden elk jaar gecontroleerd.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat H&S voor u doet

Wanneer u kiest voor een bewindvoerder in Elst van H&S, gaan wij natuurlijk aan de slag met het beheer van uw inkomsten. U krijgt zelf een vast wekelijks of maandelijks bedrag (afhankelijk van de afspraken) voor onder andere boodschappen. Wij zorgen er ondertussen voor dat uw vaste lasten betaald worden, en dat de schulden zo veel mogelijk afgelost worden wanneer u in de schuldsanering zit. Ook houden we de boekhouding bij. Net als de budgetcoach zijn we op de hoogte van alle wetten en regels, waardoor u bij ons altijd terecht kunt wanneer u advies nodig heeft, of bij vragen over onder andere de schuldhulpverlening. Zijn er financiële regelingen waar u voordeel van heeft? Wij weten ervan en helpen u met de aanvraag. Op die manier zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk uit de schuldsanering komt.

Bewindvoering door H&S

Maak een afspraak om uw situatie te bespreken, en de bewindvoerder van H&S gaat bij u in Elst aan de slag voor een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag hoeft u in veel gevallen overigens niet zelf te betalen. Het kan namelijk zo zijn dat u voor bewindvoering recht heeft op bijzondere bijstand. Is dit voor u het geval? Wij kijken of u aan de voorwaarden voldoet, en helpen u natuurlijk met de aanvraag.

Een afspraak maken

Maak ook een afspraak met H&S voor meer informatie over bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer, of om uw situatie met een professional te bespreken. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een betrouwbare bewindvoerder in Elst schakelt u H&S Bewindvoerders in!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top