skip to Main Content

Bewindvoerder Ede

Bewindvoering en budgetbeheer

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Ede? Dan kunt u terecht bij H&S Bewindvoerders! Wanneer u bijvoorbeeld geen controle meer mag hebben over uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen omdat u in de schuldsanering zit, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat deze schulden zo snel mogelijk afgelost worden en u uit de schuldhulpverlening komt. Maak een afspraak met onze bewindvoerder in Ede om uw situatie te bespreken.

Wanneer schakelt u een bewindvoerder in?

Een bewindvoerder gaat in Ede aan de slag wanneer u in een situatie zit waar u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u in de schuldhulpverlening zit, en u zelf niet meer weet hoe u de schulden af moet lossen. In tegenstelling tot een budgetcoach wordt bij bewindvoering het volledige budgetbeheer uit handen genomen. Een bewindvoerder hoeft niet per se een professional te zijn. Een familielid of naaste mag deze taak ook op zich nemen. Vaak blijkt echter dat een professionele bewindvoerder in Ede inschakelen een betere oplossing is.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken┬á
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat H&S voor u kan betekenen

Wanneer u in Ede kiest voor een bewindvoerder van H&S, nemen wij natuurlijk het budgetbeheer en beheer van uw bezittingen over. Bovendien verzorgen we uw boekhouding. U krijgt een vooraf vastgesteld bedrag per week of per maand (afhankelijk van de gemaakte afspraken). De rest van uw inkomsten worden gebruikt voor het betalen van uw vaste lasten, en het aflossen van schulden. Wij zijn ook altijd op de hoogte van alle wetten en regels, waardoor wij u, net als een budgetcoach, kunnen voorzien van betrouwbaar advies. Ook kennen we de regelingen waar u uw voordeel uit kunt halen, en zullen wij deze voor u aanvragen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk uit de schuldsanering komt.

Bewindvoerder in Ede inschakelen

Wilt u een bewindvoerder in Ede inschakelen? Neem contact op met H&S, en maak een afspraak om uw situatie te bespreken. Wij gaan aan de slag met uw financi├źn voor een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag hoeft u overigens in de meeste gevallen niet zelf te betalen. U komt voor bewindvoering namelijk waarschijnlijk in aanmerking voor bijzondere bijstand. Wanneer dit voor u het geval is, helpen wij u natuurlijk met de aanvraag van deze bijzondere bijstand.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw situatie met onze bewindvoerder in Ede te bespreken? Wilt u meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat bij u aan de slag als bewindvoerder in Ede!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top