skip to Main Content

Bewindvoerder Dieren

Hulp met uw financiën door bewindvoering

Heeft u de hulp nodig van een bewindvoerder in Dieren? Dan neemt u contact op met H&S Bewindvoerders. Wij gaan aan de slag met uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen, wanneer u dit zelf niet meer kan of mag doen. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u in de schuldhulpverlening zit. Wilt u uw situatie bespreken met een professionele bewindvoerder in Dieren? Neem dan contact op met H&S, en plan een afspraak in.

Een bewindvoerder in Dieren nodig?

U heeft een bewindvoerder in Dieren nodig wanneer u in een situatie zit waarin u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw eigen budgetbeheer en bezittingen. In tegenstelling tot een budgetcoach wordt bij bewindvoering het volledige budgetbeheer overgenomen. Een familielid of naaste mag de bewindvoering op zich nemen. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer kinderen de financiën van hun ouders overnemen wanneer zij dit door ouderdom niet meer zelf kunnen. Echter zijn er veel situaties waarin het verstandiger is om een professionele bewindvoerder in te schakelen, bijvoorbeeld bij spanningen tussen familieleden of wanneer u in de schuldsanering zit. Waar u ook voor kiest, de bewindvoerder moet, in tegenstelling tot een budgetcoach, altijd officieel benoemd worden door de kantonrechter, waar ook jaarlijks verantwoording aan afgelegd moet worden. De werkzaamheden die de bewindvoerder in Bemmel uitvoert worden tevens jaarlijks gecontroleerd.

Bewindvoerder-Dieren

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wat H&S voor u doet

Kiest u voor H&S als bewindvoerder in Bemmel? Dan nemen we natuurlijk uw budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen over. Wij krijgen de controle over uw inkomsten. U ontvangt een wekelijks of maandelijks bedrag (afhankelijk van de gemaakte afspraken) voor zaken als de boodschappen. De rest wordt door de bewindvoerder geregeld. U kunt rekenen op H&S voor onder andere:

  • Het betalen van uw vaste lasten en zo veel mogelijk aflossen van uw schulden als u in de schuldsanering zit.
  • Het professioneel bijhouden van uw boekhouding.
  • Net als een budgetcoach geven we advies over uw budgetbeheer, en het beantwoorden we uw vragen. Wij zijn namelijk op de hoogte van alle relevante wetten en regels.
  • Kennis van relevante regelingen die financieel in uw voordeel zijn.
  • Hulp bij het aanvragen van deze regelingen.

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uit de schuldhulpverlening bent!

Bewindvoerder aan de slag

Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw persoonlijke situatie. De bewindvoerder gaat in Dieren vervolgens voor een vast maandelijks bedrag voor u aan de slag. In veel gevallen hoeft u dit bedrag niet zelf te betalen, maar heeft u voor bewindvoering recht op bijzondere bijstand. De bewindvoerder van H&S kijkt samen met u of u hiervoor in aanmerking komt. Als dit het geval is, helpen we u natuurlijk ook met de aanvraag.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw situatie met H&S te bespreken, of voor meer informatie over budgetbeheer, bewindvoering of de schuldsanering? Neem dan contact op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat aan de slag als uw bewindvoerder in Dieren.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top