skip to Main Content

Bewindvoerder Beuningen

Professionele bewindvoering door een specialist

Heeft u de hulp nodig van een professionele bewindvoerder in Beuningen? Dan kunt u rekenen op de ervaren specialisten van H&S Bewindvoerders. Wij zijn de experts die u inschakelt wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw budgetbeheer. Dit kan komen doordat u in de schuldsanering zit. Neem contact met ons op, en ontdek wat een bewindvoerder in Beuningen voor u kan betekenen, en ontvang meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer en eventueel de schuldhulpverlening.

Bewindvoerder of budgetcoach?

Twijfelt u of u een budgetcoach of bewindvoerder in Beuningen in moet schakelen? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want de taken van deze twee partijen lijken erg op elkaar. Ze analyseren allebei uw inkomsten, uitgaven en schulden, en helpen u met het maken van een budgetplan. Het grote verschil is dat de budgetcoach de uitvoer van het plan aan u over laat (met hulp en coaching, natuurlijk). De bewindvoerder neemt de volledige controle over uw budgetbeheer, omdat u uw financiën niet meer kan of mag beheren. U ontvangt een wekelijks of maandelijks bedrag voor de dagelijkse boodschappen, en de bewindvoerder in Beuningen zorgt dat uw vaste lasten op tijd betaald worden, en hij of zij lost eventuele schulden zo snel mogelijk af als u in de schuldsanering zit.

Budgetbeheer

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Een bewindvoerder in Beuningen inschakelen

De reden dat u een bewindvoerder in Beuningen in moet schakelen, is voor iedereen verschillend. Zo kan het zijn dat het budgetbeheer moeilijk wordt door ouderdom. Wanneer u in de schuldsanering terecht komt, bent u verplicht om een bewindvoerder in te schakelen. Dit hoeft niet per se een professional zijn. Een familielid of naaste mag de taak van bewindvoering ook op zich nemen. De bewindvoerder wordt altijd officieel benoemd door de kantonrechter, en moet hieraan ook jaarlijks verantwoording afleggen. Bovendien worden de werkzaamheden elk jaar gecontroleerd. Vaak is het verstandig om een professionele bewindvoerder in te schakelen, bijvoorbeeld bij spanningen binnen de familie over de financiën, of wanneer er sprake is van schuldhulpverlening. Dan kunt u de specialisten van H&S inschakelen! Voor een vast maandelijks bedrag gaat onze bewindvoerder bij u in Beuningen aan de slag. Voor bewindvoering kunt u overigens in veel gevallen bijzondere bijstand ontvangen, wat betekent dat u het niet zelf hoeft te betalen.

Bewindvoering door H&S

H&S helpt dus door uw financiën en bezittingen te beheren. Ook kunt u op ons rekenen voor:

  • Het snel afbetalen van schulden in geval van schuldhulpverlening
  • Kennis over regelingen die op u van toepassing zijn
  • (Hulp bij) het aanvragen van deze regelingen
  • Belastingaangifte doen
  • Uw financiële administratie bijhouden

Bespreek uw situatie met ons

Wanneer u H&S in wilt schakelen voor bewindvoering, neemt u contact op voor een afspraak om uw situatie te bespreken. Wij voorzien u ook van meer informatie over onder andere budgetbeheer en de schuldsanering. Vul het contactformulier hier op de site in, bel ons via 085 8088 315 of stuur een mail naar info@hsbewindvoerders.nl. U kunt rekenen op H&S Bewindvoerders voor een ervaren bewindvoerder in Beuningen!

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top