skip to Main Content

Bewindvoerder Bemmel

Uw financieel specialist voor bewindvoering

Wanneer u op zoek bent naar een bewindvoerder in Bemmel omdat u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën, bent u bij H&S Bewindvoerders aan het juiste adres. Wij gaan aan de slag met professioneel budgetbeheer en het beheer van uw bezittingen. Wilt u een bewindvoerder in Bemmel inschakelen omdat u in de schuldsanering zit? Wij zorgen ervoor dat die schulden zo snel mogelijk afgelost worden. Maak een afspraak om uw persoonlijke situatie met een specialist te bespreken.

H&S bij u aan de slag

Bij H&S kunt u terecht voor professionals op het gebied van budgetbeheer. Wij nemen het beheer van uw financiën en bezittingen over. U ontvangt een wekelijks of maandelijks bedrag (afhankelijk van de afspraken) voor onder andere de boodschappen. Verder kunt u ook rekenen op H&S voor onder andere:

  • Betrouwbaar advies en het beantwoorden van al uw vragen. Wij beschikken namelijk over veel kennis van de relevante wetten en regels.
  • Het afbetalen van vaste lasten, en het zo veel mogelijk aflossen van uw schulden als u in de schuldsanering zit.
  • Kennis over alle financiële regelingen waaruit u voordeel kunt halen.
  • Hulp bij het aanvragen van deze regelingen.
  • Professioneel bijhouden van de boekhouding.
Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

Wanneer schakelt u een bewindvoerder in?

Een bewindvoerder gaat bij u in Bemmel aan de slag in situaties waarin u zelf geen controle meer kan of mag hebben over uw financiën, bijvoorbeeld omdat u in de schuldhulpverlening zit. In tegenstelling tot een budgetcoach wordt bij bewindvoering uw volledige budgetbeheer uit handen genomen. De bewindvoering hoeft niet altijd gedaan te worden door een professional. Een familielid of naaste mag deze taak ook op zich nemen. Zo nemen kinderen bijvoorbeeld de taak van bewindvoerder vaak op zich voor hun ouders wanneer die dat zelf niet meer kunnen. Echter is het in veel omstandigheden ook zeker verstandig om het over te laten aan een specialist, bijvoorbeeld wanneer u in de schuldsanering zit. Deze taak kan dan niet zomaar aan een budgetcoach overgelaten worden. Waar u ook voor kiest, de bewindvoerder wordt in Bemmel altijd officieel benoemd door de kantonrechter, waaraan ook jaarlijkse verantwoording afgelegd moet worden. Ook de werkzaamheden worden elk jaar gecontroleerd.

Bewindvoerder in Bemmel aan het werk

Neem contact op met H&S, en onze bewindvoerder gaat in Bemmel voor u aan de slag. Dat doen we voor een vast maandelijks bedrag. Overigens kunt u in veel gevallen beroep doen op de bijzondere bijstand voor bewindvoering. Samen kijken we of voor bijzondere bijstand in aanmerking komt, en doen we de aanvraag hiervoor.

Een afspraak maken

Maak ook een afspraak bij H&S voor meer informatie over bewindvoering, budgetbeheer, schuldhulpverlening of het bespreken uw persoonlijke situatie. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 8088 315 of een mail sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. Voor een betrouwbare bewindvoerder in Bemmel neemt u contact op met H&S Bewindvoerders.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top