skip to Main Content

Bewindvoerder Apeldoorn

Professionele bewindvoering door H&S

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Apeldoorn? Bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit? Neem dan contact op met de professionals van H&S Bewindvoerders. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw schulden zo snel mogelijk afgelost worden, en u uit de schuldhulpverlening komt. Dit doen we onder andere door middel van budgetbeheer, zodat u zoveel mogelijk maandelijks af kunt lossen, zonder dat u uw vaste lasten niet meer kunt betalen, of dat een minimum van bestaan niet meer mogelijk is. Wij bespreken graag met u wat een bewindvoerder in Apeldoorn voor u kan betekenen.

Hoe H&S u kan helpen

Bij H&S kunt u terecht voor een professionele bewindvoerder in Apeldoorn. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere budgetbeheer en boekhouding. U profiteert bovendien van het voordeel dat wij kennis hebben van alle wetten en regels die op uw situatie van toepassing zijn, bijvoorbeeld wanneer u in de schuldsanering zit. Bovendien weten we precies op welke financiële regelingen u recht heeft. Zo kunt u uw schulden nog sneller aflossen. Natuurlijk helpen we u met de aanvraag van deze regelingen, en kunt u, net als bij een budgetcoach, altijd rekenen op betrouwbaar professioneel financieel advies.

Bewindvoerder

H&S Bewindvoerders staat voor u klaar

Wilt u uw budgetbeheer, schuldhulpverlening of bewindvoering overlaten aan een specialist? Neem dan contact op met H&S Bewindvoerders. Wij helpen u graag verder!

  • Betrouwbaar en betrokken 
  • Meedenkende met uw belangen
  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring in het vak

De werkzaamheden van een bewindvoerder

Wanneer u zelf geen beslissingen meer kan of mag nemen over uw budgetbeheer en bezittingen, bijvoorbeeld omdat u in de schuldsanering zit, wordt een bewindvoerder in Apeldoorn ingeschakeld. Dit is de persoon die de beslissingen voor u gaat nemen. In tegenstelling tot een budgetcoach, neemt een bewindvoerder de volledige controle over uw financiën en bezittingen. Onder zijn of haar verantwoordelijkheden vallen onder andere het budgetbeheer en de boekhouding. Een familielid of naaste mag de rol van bewindvoerder op zich nemen, maar meestal is het verstandiger om de bewindvoering over te laten aan een professional. Vooral wanneer het bijvoorbeeld gaat om schuldhulpverlening. Daarom schakelt u in Apeldoorn een bewindvoerder van H&S in.

Bewindvoerder in Apeldoorn aan de slag

Schakelt u in Apeldoorn de hulp in van H&S voor bewindvoering? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uit de schuldsanering komt. We hanteren een vast laag bedrag, dat u in de meeste gevallen niet zelf hoeft te betalen. Hiervoor kunt u namelijk beroep doen op de bijzondere bijstand. Wij helpen u natuurlijk ook met de aanvraag van deze bijstand.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw situatie te bespreken? Of wilt u eerst wat meer informatie ontvangen over budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering? Neem dan contact met ons op door hier op de site het formulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 085 8088 315 of door een mail te sturen naar info@hsbewindvoerders.nl. H&S Bewindvoerders gaat graag aan de slag als uw bewindvoerder in Apeldoorn.

Een positieve blik op de toekomst

Met de juiste ondersteuning van H&S bewindvoerders werken we
gericht aan oplossingen zodat u weer verder kunt

Back To Top